anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi m-am certat foarte urat cu cineva, practic i-o dadeam daca mai dura cearta, insa a venit o persoana si a aplanat situatia. A fost ceva dus la extrem, mi-au fost intinsi nervii la maxim, nu pot explica. Dupa toata treaba, eu am fost sa ma spal pe fata, ma simteam ca si cum as fi luat foc, eram tot rosu la fata. Dar am observat in oglinda ca mi-au aparut unele pete de culoarea rosu aprins pe gât, dupa 5-10 minute au disparut (pe cand m-am calmat). Adica am mai fost enervat, m-am mai certat cu anumite persoane, chiar si unele conflicte care s-au terminat urat... in fine, dar nu s-a intamplat ca de aceasta data, cu simptome de "a lua foc" sau pete pe gat. Vreau si eu sa stiu cum au aparut acele pete, care sa fie explicatia (nu am consumat alcool)?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Tensiunea. Maturizează-te. Sentimentele negative te pot îmbolnăvi. Cearta e stupidă și nu rezolvă nimic, învață să comunici.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Poate ai mai avut acele pete si altadata dar nu le-ai observat. Mergi la un medic.

| FoxyM a răspuns:

Salutare! Apelează la medicul tău de familie și acesta îți poate spune ce ai și cum poți trata acel lucru, dar fără să te mai superi pentru că nu îți face bine.

| CarcotasulVesel a răspuns:

Cred ca nu trebuie sa te bata nimeni, mori singur de nervi
respectivele pete sunt o reactie alergica la stress extrem
si chiar am auzit de nustiuce om de fotbal (antrenor, manager, numaistiu) care a murit pe teren dupa o criza de furie

asa ca te sfatuiesc sa te duci la un psiholog si sa inveti metode de control al temperamentului, altfel o sa fie tot mai rau