Întrebare recomandată | ExpertMen a întrebat:

Astazi m-am lovit la dintele din fata.am observat ca a sarit putin din smalt,ma doare putin cand musc din alimente mai tari. daca ma duc la stomatolog ce ar trebuie sa imi faca,adica trebuie curatat locul, sau imi pune putin material in locul smaltului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnnaFills a răspuns:

Am patit si eu la fel, am fost la stomatolog si mi-a zis sa mai astept un timp, am asteptat si treptat durerea mi-a trecut, dar daca nu avea sa-mi treaca a zis ca avea sa-mi completeze spatiul.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Păi fă ti curaj si mergi la stomatolog, doar el stie ce s a intîmplat, si ce tratament i ti va da, noi nu stim.

| karsivan a răspuns:

Nu sta, ca se cariaza mergi la stomatolog si pune o polmba micuta, acum este un fleac daca stai este mai nasol.

| carhartt a răspuns:

Probabil că îţi va curăţa locului, apoi îţi va pune o placă... insă dacă smalţul nu este chiar foarte ciobit nu trebuie neeapărat să te duci la dentist, cu timpul se pileşte singur dintele.

| donnie112 a răspuns:

Pai daca ti-a sarit putin smalt din dinte probabil ca o sa iti "frezeze" dintele si o sa-ti aplice niste material acolo. nu o sa fie de loc dureroswinking

| Dragos1314 a răspuns:

Buna! Si eu am patit asa ceva acum cativa ani si m-am dus la dentist unde doar mi-a umplut acel gol din dinte cu un fel de pasta (de aceeasi culoare cu dintele).Nu am simtit nimic si in 20 de min era totul gata.