| mclpt a întrebat:

Astazi m-am lovit la mana si ma doare degetul(cel din mijloc)nu s-a umflat nu e invinetit pot sa ti pumnul strans dar ma doare.M-am lovit la ora de sport cu mingea de basket.cum sa scap de durere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Naty0301 a răspuns:

Am avut si eu de mai multe ori o problema asemanatoare. Sunt jucatoare de volei si mi se intampla foarte des in timpul campionatelor. De obicei este o durere intre falanga medie si cea proximala (la jumatatea degetului) din cauza unei vede sau a osului putin miscat, sau chiar intre metacarp si falanga proximala (de unde incepe degetul) din cauza unei miscari bruste sau neportrivite. Ca sa mai ameliorez durerea infasor strans cu o fașa cateva zile si ma dau cu un gel/ o crema pentru dureri... nu stiu daca te-am ajutat prea mult...

0 răspunsuri: