| Andreea7000 a întrebat:

Astăzi m-am simțit foarte rău. Îmi vine sa vomit inca de dimineața, ma doare stomacul rău, iar acum puțin timp am început să râgâi. Dar știți cum e sa râgâi dupa ce mănânci drojdie? Exact asa simt eu, dar nu am mâncat. Simt nevoia sa merg la baie tot timpul, chiar dacă nu iese nimic. Am avut scaun de 3 ori azi, dar era cât de cat tare si a ieșit greu. Nu am mâncat nimic stricat sau ceva, pentru ca de dimineața cum m-am trezit m-a luat greața. Pareri? Maine merg oricum la un control ca vreau sa îmi fac o ecografie la abdomen, dar până atunci mai este.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| WhiteLife a răspuns:

Pot fi multe variante. Poate fi lipsa unei alimentații lipsite de fibre sau lichide (de unde scaunul tare), lipsa de mișcare, poate ai mâncat în urma cu câteva zile ceva stricat/nespălat bine și nu ți-ai dat seama. Poate fi de la stres, cine știe. Poate fi o bacterie sau o infecție. Cred ca te-ar ajuta și analizele de sânge.

| Andreea7000 explică (pentru WhiteLife):

Dar 3 scaune pe zi care ies greu nu e normal, nu?

| WhiteLife a răspuns (pentru Andreea7000):

Nu sunt medic, dar nu cred ca e normal. Adică știu ca la diaree sunt 3 scaune pe zi (sigur, ies mai ușor happy ) și atunci e vorba de ceva bacterie. Posibil ca și aici sa fie același caz (posibil sa existe o bacterie diferita în intestinul tău). Sigur, e doar o posibilitate. Dar poate fi și o deficienta de vitamine și minerale la fel de bine. Oricum, dacă reușești sa ajungi la doctor el are idee cam care ar fi cauzele și unde sa te trimită mai departe. Dacă iarăși trece ceva timp și te simți bine, nu mai ai problemele astea, poți încerca să-ți faci niște analize de sânge peste câteva luni. Multa sănătate!

3 răspunsuri:
| Doarof3 a răspuns:

S-ar putea să ai un fel de microb la stomac (Piloris) sau ceva de genul, dar mai bine du-te la doctor că e cel mai bine