anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi m-am trezit cu herpes si mi s-a umflat buza de sus, am incercat cu unguente sa o desumflu dar nu am reusit, ajutati-ma va rog cu vreun remediu de folos intr-adevar sa fie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DeeaOcHiSoRyCaPrUi a răspuns:

Da. Si exista un unguent special pentru herpes care este foarte bun. Il folosesc de atatia ani si imi trece mai repede herpesul. Se numeste Zovirax(aciclovir 5%).

7 răspunsuri:
| Abcfunny a răspuns:

Si eu am aceeasi problema, in iarna aproape ca imi aparea in fiecare luna straight face, si am luat pastile aciclovir timp de 5 zile mi-a trecut in 3 zile herpesu si acum numai am nimic de vreo 4 luni. Sanatate!

| Ina93 a răspuns:

Vezi ca sunt la farmacie niste foiete pentru asa ceva..eu asta folosesc cand am herpes.

| DeeaOcHiSoRyCaPrUi a răspuns (pentru Ina93):

Nu sunt bune alea...

| Ina93 a răspuns (pentru DeeaOcHiSoRyCaPrUi):

Hmm.thinking ..eu din alea folosesc si sunt multumita..atuncea aspta pana iti trece.

| anonim_4396 explică (pentru DeeaOcHiSoRyCaPrUi):

Multumesc pentru raspunsuri! happy

| anonim_4396 explică (pentru DeeaOcHiSoRyCaPrUi):

Raspunsul tau a fost castigator.multumesc

| DeeaOcHiSoRyCaPrUi a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placerewinking

| DeeaOcHiSoRyCaPrUi a răspuns (pentru Ina93):

Da. Si exista un unguent special pentru herpes care este foarte bun. Il folosesc de atatia ani si imi trece mai repede herpesul. Se numeste Zovirax(aciclovir 5%).