anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi ma jucam cu un prieten si l-am lovit cu o lampa in cap. Lam lovit asa de tare incat i-am spart capul.

Nu mi se mai aprinde lampa ce sa fac? Sa ii schimb becul sau mai bine sa cumpar alta noua?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Eu zic, politicos, sa te duci pe luna... n-avem voie de genii ca voi care se cred amuzanti cu intrebari tampite de genul.
Asta in cazul in care e amuzament, daca e pe bune, se numeste prostie, si aici deja te invit sa te duci in alta parte, dar nu-mi permite TPU-ul sa spun unde.

| AlexL28 a răspuns:

Zic sa cumperi alta si sa schimbi prietenul

| OMFGConrad a răspuns:

Ba, voi faceti misto, sau chiar duceti lipsa de materie cenusie foarte mult? chiar sunt curios...
ON: cumpara-ti alta si prietenului tau cateva copci...

| BenWilde a răspuns:

Ai copiat gluma cu copilul cazut pe televizor. Esti o persoana patetica si proasta.

| Unstopable a răspuns:

Cumpara o lampa si pentru prietenul ala al tau laughing

| Costel_Alexandru_1994 a răspuns:

Zic sa cumperi doua ca in caz ca il mai lovesti odata sa ai o lampa de rezerva