Iti recomandam sa nu mai folosesti scobitori. E mai safe.
Lasand gluma, ia niste spirt sau apa oxigenata, ceva, dezinfecteaza si pune un bandaj curat. Cel mai probabil o sa-ti treaca.
Trebuia sa dai cu spirt sa se dezinfecteza. Pune comprese cu apa rece, si da-i cu ceai de musetel sau petale de trandafir. Probabil o sa iti treaca in cateva zile, dar daca maine arata mai rau ca azi, (adica se umfla si mai tare, face infectie) mergi la medic.
Scobitoarea nu s-a rupt și cumva a rămas o bucată mică infiptă?
Dacă durerea și inflamația persistă atunci du-te la spital la urgență sau la medicul de familie. Poate fi infectată și atunci se complică lucrurile.
Nu,nu s-a rupt, din fericire am scos scobitoarea intreaga dar cam greu pentru ca m-a durut si da, durerea persista
Dezinfectează locul cu apă oxigenată, ține picorul în apă caldă și du-te la medic.
Dacă nu poți să reziști la durere poți să iei algocalmin sau un anti-inflamator.
Nu fa nimic.trece singura ce mai... pune un pic de crema (ceva) si un plasture/bandaj ce atata pentru o bubita
Daca s-a infectat degeaba pui compresa.
Daca inca se mai vede gaura in umflatura incearca sa o storci.
Ziii maimei tale sao unei persoane in varsta..Sigur are vreun leac babesc.
Nu am ce sa storc, abia pot pune mana pentru ca ma doare si merge cam greu
Pune comprese cu apa rece, spune-imamei tale sa cumpere de la farmacieceva gel pentru umflaturi.
Am pus gheata dar degeaba, gaurica aceea mica este asa movliu inchis