Prezintă-te cu echipamentul dar spune-i profesorului/profesoarei că eşti indispusă. Nu vei face nici sport şi nu vei avea nici absenţă.
Pai ce poti sa faci? te duci la prof/profa si ii spui frumos care e problema.
Buna pai il poti face numai daca nu vei avea provbleme cu dureri d burta sau altele... daca ai spune-i ca ti-a venit.sa fii deschisa... daca ai dureri asta sa-l faci ca nu vei apti nimic si eu l-am facut si profu m-a indrumat cand am av probleme nu l-am facut.numai bine!:*
Cred că poți să iei cu tine mai multe tampoane, erau unele de noapte care erau mai groase, și să îi explici persoanei --profu / profa de sport--de ce nu vrei să faci mâine, efort fizic.
Spune-i si tu profesoarei/profesorului ca esti racita si spune-i si tu de exemplu ca nu ai voie sa transpiri.
Inteleg problema ta... Eu nu i-am spus profesorului si tot fac sport nu mi s-a intamplat nimic si la mine e tot a 2-a zi mai abundent dar nu cred ca e o scuza pentru mine sa nu fac sport... cel putin pentru mine.
Poti spune ca esti indispusa profesorul sau profesoara te va intelege ca si la noi e la fel
Nu te obliga nimeni sa faci Alooo! eu nu fac cam 2 saptamani ii zic ca sunt bolnava cu pisicu
anonim_4396 întreabă: