| Pinkyx a întrebat:

Astazi pe la ora 2 am inceput sa sughitz vreo 5 minute. Acum o ora iarasi am sughitzat cam 2-3 minute iar acum iarasi sughit. Din ce cauza poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| drpopa a răspuns:

Sughitul este declansat de iritatia nervului frenic, cauza o constitue de obicei de distensia stomacului( mese abundente), aerofagie, gastrite, entercolite, consum de alimente picante, ulcer duodenal, pancreatite, colecistite, afectiuni renale, sarcina, apendicita, afectiuni genitale, emotii, infarct, pneumonie, spasmofilie, guta, afectiuni cerebrale(meningite, encefalite )

3 răspunsuri:
| T30D0RA a răspuns:

Eu sughitz in fiecare zi de vreo 5-10 ori.laughing Vreau sa stiu si eu motivul, deci astept raspunsuri. laughing

| blablablaa a răspuns:

Motivul nu-l stiu, dar stiu cum poti scapa de el...iei o lingurita de zahar si nu o sa mai sughiti toata ziua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebati si voi un medic.