La 1.60 m este foarte normal sa ai 55 Kg.
Nu prea inteleg de ce rad colegii tai de tine ca esti slab, dar o sa incerc sa te ajut.
1. Alimentatia: 3 mese pe zi.
- De dimineata mananci oua, rosii, castraveti, branza, paine, mezeluri, cascaval.
- La pranz mananci mancare gatita, felul 1 sa fie ciorba sau supa si felul 2 sa fie mancare de cartofi, etc.
- Seara mananci pana in ora 18:00 si mananci ceva usor, iti poti face un sandwich si sa bei un pahar de lapte. Sau sa mananci biscuiti cu lapte. Nu mananci dupa ora 18:00 chiar daca iti e foamne, te culci nemancat dar nu mananci dupa ora 18:00.
2. Exercitiile. Aici iti recomand 2 aplicatii care-ti fac un antrenament zilnic.
- Antrenament abdominale
- Push Ups Workout.
Si iti mai poti achizitiona niste gantere si sa te uiti pe YouTube la tutoriale cum sa faci exercitii si sa faci si tu dupa ei.
3. Imprietenirea. Incearca sa te imprietenesti cu colegii tai, niciodata sa nu-i parasti profesorilor, ajuta-i la greu, amuza-i, si fi unul dintre ei, altfel nu ai cum sa fi prieten cu ei.
Bafta!
Am vazut si eu un punct in toata nebunia asta. )) Dar cred ca a apasat din greseala pe buton. Oricum asta e o gluma. )
Deeaandreea9156 întreabă: