| Thesamegirl a întrebat:

Atentie BACAUANI! in primul rand imi cer mii de scuze deoarece nu este o intrebare ci un sfat ca de la om la om. Sa va povestesc apoi, voi trageti concluzia daca eu am luat-o razna sau nu. In urma cu o zi, am fost la o doctorita cu specializare in ortodontie, pentru a-mi pune un aparat dentar. Lasand la o parte faptul ca m-a lasat sa astept 2 ore pana sa ajunga ea la cabinet, am intrat in acel cabinet intr-un sfarsit aceasta era imbracata intr-un costum de blug (insa nu poti judeca omul pentru imbracamintea acestuia, deoarece omul face haina nu invers)macar daca avea bunul simt de a-si lua halatul insa nu s-a intamplat. M-am asezat pe scaunul acesteia, s-a spalat pe maini (intre timp uitandu-ma la mizeria ce ma inconjura) s-a uitat in gura mea, mi-a spus ca am nevoie de un aparat mobil. pe parcurs a cerut un avans mama deschinzand geanta si scotand 100 Ron. (10 milioane vechi) Am avut marele noroc de a-mi inmana o chitanta in care aparea scris negru pe alb ca am dat avans aceasta suma de bani. Am iesit din cabinetul acesteia spunandu-mi ca ma va suna in seara respectiva sau a 2a zi pentru a ma anunta cand sa vin sa-mi puna aparatul. am asteptat, insa in zadar A 2a zi.ghici ciuperca ce-i? Cucoana avea telefonul inchis. Mama panicandu-se a plecat la politia din Bacau, acestia au trimis-o la Colegiul Medicilor Dentisti (str Mihai Viteazu nr 8) pe doctorita chemand-o FRANGHIU MARIA (cabinetul avandu-l pe str Republicii nr 19)! a ramas sa-mi recuperez bunurile si "demnitatea" in maximum 90 de zile. Acum imi e si teama sa ma prezint la medic pentru. o simpla migrena... Voi ce spuneti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

Thesamegirl,
Multumim frumos pentru sfat/atentie. Mda, nu a fost punctuala. Ma gandesc sa nu fi fost vreo asistenta sau cea care face curat prin cabinet, - femeia de serviciu!
Nu ai de ce sa ai teama -de la orice necinste, trebuie doar sa fii realista, si sa-ti impui sa depasezi fazele penibile. In viata sunt tot felul de persoane, indiferent de ce vocatie au... (nici nu stii de unde poate sari iepurele!)
Ma bucur, totusi ca ai facut plangere la Colegiul Medicilor Dentisti. (e ceea ce merita!) Sa speram in bine.
Numai bine/sanatate!

1 răspuns:
| andreea_5750 a răspuns:

Cred ca te poti duce la un medic de familie...cunoscut. in legatura cu doctorita la care ai fost...era o hoata.

Întrebări similare