Spune de unde l-ai cumparat si data expirarii. Ce ati avut ca garnitura pe langa pulpe? Si asta conteaza.
De la o carmangerie, nu erau expirate, garnitura a fost piure, piure am mancat si aseara si n-am avut nimic.
Cel mai probabil, în ziua de azi ti-e și frica sa mai mănânci din comerț chestii, mai trist e că nici cele de casa (alimentele) nu mai sunt sigure.O zic din propria experiență, pui crescuți de casa, iar când au dat să fie jupuiți de pene și astea...carnea lor era vânătă și să ne înțelegem,nu era mort,l-am tăiat de viu (nu eu,dar da ) și mergea, părea totul în regula.
Sau fasolea, am pățit un caz bizar, daca ieri erau verzi și frumoase, a doua zi (menționez că nu plouase ) erau putrezite unele bobite din păstăi...și parcă și ciudat de moi unele
Concluzia...nimic nu mai e sigur, zici că bagi la ghiozdan și ajungi la urgențe peste ceva timp.
Cam astea sunt zilele de azi, eu cunosc pe cineva care salam mâncase si îi fusese atât de rău că a zis că dă colțul.
Eu unul personal nu am avut experiențe de gen și sper nici să nu am.
Chiar și așa, sănătate!
Sunt vremuri ciudate!
Cele mai ciudate! Și din păcate asta e doar începutul, sa ne așteptăm la mai rău... că nu se știe niciodată
La asta nu tiu ce sa raspund... noi am mancat cainele impreuna cu puiul.
Hai ca glumesc, nu cred sa fie de la modul de a fi gatit, poate chiar salmonella dar pana si cainele s-a stricat la stomac? Cainii sunt mai rezistenti.Important e ca sunteti bine sau mai bine
Cainele meu e batran si de cand il am se strica usor la stomac.
Eu nu mai mananc caini de ultima data de cand am turbat, mi-am muscat vecina de buze, de celelalte buze.
Vecinei i-a placut muscatura?
Nu i-a placut, dar i-am aratat repede un teanc de bani si s-a inveselit.
Cine v-a pus sa mancati carne cruda? Bacteria salmonella dispare daca e gatita la min 70 grade carnea de pasare.
Am spus cred ca a avut, probabil nu a fost gatita cum trebuie sau a avut altceva.
Chiar daca nu a gatit-o cum trebuie, nu e o scuza pentru care sa aiba salmonella sau orice altceva.
Pe viitor aveți grijă să fie gătită carnea corespunzător și desigur e de preferat sa spălați bine toate ustensile de bucătărie pe care le folosiți de preferat ar fi sa aruncați și buretele cu care a-ți spălat acele ustensilele pentru a preveni răspândirea microbilor! Deci data viitoare spune-i mamei tale sa lase mai mult puiul în cuptor! P.S câinele nu ar fi pățit nimic nici dacă ar fi mâncat puiul crud
Nu zic cu răutate, dar mai bine mâncați carne de pui naturala crescută de voi dacă trăiți la țară, sau poate aveți rude, bunicii ceva la țară etc sau dacă nu puteți găsi și în diferite piețe.
Da, le cresc in fata blocului...nu am de unde sa iau si oricum nici asta de magazin nu e rau dar daca este tinut in conditii aiurea se altereaza.