| PerchinG a întrebat:

Atentie! Mi-am dat 3 zile in urma o gaura in ureche iar acum mi s-a unflat si e rosie! Ce pot sa fac in privinta asta? Cind miam facut gaura am tinut un ac obishnuit putin la flacara si apoi miam dat gaura...
Mi s-a infectat urechea?
E ceva grav?

P.S Seara ma dau cu alcool la ureche, HELP ME PLEASE!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lisa01 a răspuns:

Stai linstita k e normal.In urma cu cativa ani faceam pirceuri si gauri peste tot la oameni. E ceva normal.II ia vreo sapt urechii sa se obisnuiasca cu faptul ca ai pus acolo un corp strain. Intre timp cumpara apa oxigenata si toarna acolo insa fara sa scoti cercelul pentru ca nu e bine sa il misti in perioada asta.Bafta

| PerchinG explică (pentru Lisa01):

M-am linistit big grinbig grin

M-am linistit big grinbig grin
SA prelungesc sa ma dau cu alcool sau nu?

Cit timp o sa mi se faca gaura happy ca sa pot schimba cercelul?

7 răspunsuri:
| Lisa01 a răspuns:

Te sfatuiesc sa il schimbi abia dupa vreo 2 sapt si pune neaparat unul din argin.Continua sa cureti locul acolo in fiecare zi iar cand vezi k dispare roseata si umflatura inseamna ca e in regulahappy

| Lisa01 a răspuns:

Nu ai pentru ce.Bafta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Bv tie, ai facut o infectie de toata frumusetea, eu zic sa te duci la un medic