| pvg a întrebat:

ATENTIE! VA ROG SA EVITATI INTREBAREA DACA NU SUNTETI SERIOSI SI NU FACETI MOSTO. VREAU RASPUNSURI IN LIMITA BUNULUI SIMT. Sunt baiat si am 13 ani si ceva, la outul stanng mi s-a format un fel de grasime si ma doare din cand in cand. e ceva grav? veniti o explicatie va rrog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| CryChristiAN a răspuns:

Aici gasesti raspunsurile ca si ale parintilor tai: '' Hai sa mergem la medic fiule''. Sincer, serios vorbind, nu am auzit niciodata de asa ceva. PRobabil ai 1 problema cu ''prostata''. Analize ar fi indicate happy.
Sanatate si o zi buna!

| d3javw a răspuns:

,,13 ani si ceva''laughing

| pvg explică (pentru d3javw):

happy ha ha ce amuzant

| rapidistzu a răspuns (pentru d3javw):

Cand am citit nu am observat laughing

Răspuns utilizator avertizat
| pvg explică:

Multumesc la toata lumea dar nu pot da funda fiindca toate raspunsurile sunt la fel sad

| Elllliiii a răspuns:

Nu iti pot da o explicatie mai ales ca sunt fata, eu zic sa te duci sa vorbesti cu tatal tau ca apoi sa mergi la un medic, bafta:*

| anonimul29 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa consulti un medic aici pot fi isi sfaturi rautacioase! parerea mea

| macsimdan a răspuns:

Daca ai ridicat ceva greu in ultimul timp posibila hernie sau colica abdominala. Du-te la medic, fara jena!