Cum sa se fii intamplat asa ceva cand a fost miercuri seara in direct la "Carcotasi" pana la ora 22? Sau nu a fost direct?
Pai din cate am inteles eu coma a fost indusa artificial ca sa nu simta durerile si isi va reveni.
Daaa am auzit.si stau cu sufletul la gura in speranta de a auzi cateva vesti bune.se pare ca deja au aparut cateva zvonuri cum ca nu e chiar asa de rau si ca se exagereaza dar nu mai stiu ce sa cred...chiar si pentu cei care nu il plac asa de mult.sa ne rugam pentru el! e o viata de om.un om care are de crescut 2 copii si de intretinut o familie! sper sase faca bine!
Da am auzit si eu. Sper sa-si revina erau cei mai hazlii el si cu colegul lui de la carcotasii mereu ne facea sa radem
Stiu, am aflat in urma cu un minut, mama mea butona televizorul si cand a vazut stirea a ramas cu gura cascata.
Eu sper sa traiasca, e pacat de el.
Era dragut si colegul lui, dar tot parca el are mai mult suflet si veselie in el...
Gresit @Elianna, editia aceasta a fost ultima de pe acest an fiind o reluare a celor mai tari faze din 2010 nu a fost in direct.
Imi pare rau pentru el dar sincer nu cred ca v-a apuca anul nou, nu o spun din rautate dar hemoragia craniana e ceva foarte serios!