| andi a întrebat:

Ati auzit de vreun caz in care doctorii dupa o operatie uita in tine un foarfece, un bisturiu, etc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| yadora a răspuns:

Spre uimirea mea si ghinionul altora... DA, am auzit de astfel de cazuri si nu cred ca sunt putine. Asta e indolenta medicilor ca nu le dai cat trebuie si se gandesc la muste...in timp ce te opereaza... Sper sa nu am vreodata bafta asta!

5 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Da! Asa ma speria tata pe mine dupa ce am fost operata de apendic. Aveam dureri ingrozitoare si-mi spunea ca sigur doctorul a uitat cevalaughing

| joy a răspuns:

Da, am auzitlaughing

| Princessee a răspuns:

Da, din pacate...

| DeeDee_1261 a răspuns:

Eu una nu am auzit niciodata un caz de asta... Dar cica e posibil.:-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Sunt "n" cazuri!
Eu am văzut în spital așa ceva. O femei născuse prin cezariană și uitase în interiorul abdomeniului său o fașă. După un an de zile s-a dus de urgență la spital pentru dureri foarte mari de burtă. Când au deschis-o, surpriză...
Partea cea mai dureroasă este că nu se i-a nicio măsură împotriva lor.
Doamne ferește de doctori "amnezici"!
Pa, pa.