| Dydzzy a întrebat:

Ati avut degetul scrantit candva? Cum a fost? Intreb, deoarece eu am o atela la degetul mare la mana dreapta si ma doare! Luni ma duc la control sa vad ce zice, o mai pastrez sau nu. E umflat, e vanat, imi amorteste des! Ma doare rau! Credeti ca mi-o scoate? Trebuie sa va spun ca am degetul dat peste cap, intors! Cum se numeste mai exact? Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Scratz a răspuns:

In cel mai rau caz te opereaza daca zici ca il ai dat peste cap, il opereaza il pune cum trebuie si ti-l pune in ghips ata sau poate il pune direct in ghips, dar dupe cat mai repede ca poate se sudeaza osul is atunci e mai greu. Sa ai multa bafta in continuare si sa nu te sperii ca nu e grav

2 răspunsuri:
| maryivanescu a răspuns:

Este normal să fie vânăt şi să doară. Mergi la medic. Până luni poţi lua paracetamol sau aspirină.

| maryivanescu a răspuns:

Nu face nimic până luni. Poţi lua aspirină sau paracetamol. Sănătate.