Caderea parului se trateaza usor, daca stii care-i cauza care a determinat caderea parului!
care-i cauza la tine?
tratatnd dupa ureche problema, si dupa cum ghicim, s-ar putea sa pierdem timp foarte mult sis a nu rezolvam nimic.
Investigheaza intai cauza cadezii parului si cand stii sigur, vino si cere tratamente naturiste.
cauzele pot fii:
- hormonale (dereglari hormonale majore, aparute in corp din diverse cauze: hrana neadecvata, dificienta de vitamine si minerale)
- dermatologice (provocate de folosirea unor produse de par chimice, care ti-au afectata radacina parului, precum: sampoane, sau balsamuri de par, creme, spume, geluri de par, fixativ etc).
- ereditare (mostenita de la parinti, precum alopecia).
Pana nu stii cu siguranta CAUZA reala a caderii parului, nu ai cum sa stopezi sau sa regenerzi caderea lui. De aceea ti-am sugerat sa mergi la medic si sa demarezi investigatia.
Pai depinde ce anume iti cauzeaza tie caderea parului.
Mie imi cadea pe stres. Am tratat stresul si nu mai am probleme cu caderea parului. A si am mai vazut o schimbare in bine cand am schimbat samponul meu obisnuit cu "head and shoulders". Pe unele scrie "anti-hairfall"
Vlalslsl întreabă: