| CitescSiSeriale1345 a întrebat:

Ati avut vreo stare de senzatie de lesin de la nemancat? Am patit de 2 ori de exemplu azi mancasem o felie de paine cu miere si restul nimic si ma luase ca si cum lesinam, o senzatie scurta de 2-3 secunde, ati patit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate de la caldurile foarte mari, poate de la deshidratare, sau poate ai diabet.
Daca ai stari de lesin da la nemancare, vezi sa nu ai diabet, ca asa se manifesta cand iti scade glicemia.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Îi face reclamă la televizor, pe rețelele sociale, la pastilele efervescente Litorsal. Recomand varianta simplă una pe zi.
Leșinul este cauzat de pierderea electroliți lor, sărurilor minerale, datorită transpirației excesive.

| antoniaprr90 a răspuns:

Da, asa mi s-a intamplat si mie. Mancasem doar dimineata doua felii de paine cu avocado (si luasem si 2 pastile de durere) si seara aproape am lesinat. E normal sa se intample asa, vina este a noastra. Trebuie sa avem grija de corpul nostru si sa mancam atat cat e necesar

| Castravete12 a răspuns:

E din cauza la pastile luați ceva antidepresive?