| alexandrucorsate a întrebat:

Ati consumat vreodata vreun drog "de strada" sau "de club"? (in afara de nicotina care are un procent de dependenta la fel cu al heroinei) daca da, m-ar interesa ce anume si daca continuati sa mai luati vrand sa intelegeti de ce consumati sau pentru ce sunteti curiosi?, spun asta ca am experienta in domeniu, si am reusit sa inteleg toate fazele acestei adanci prapastii a diavolului, si bineinteles cu ajutorul harului Domnului Isus, ca eu singur nu puteam sa fac nimic si eram poate in pamant daca continuam avand in vedere ca am fost prins 5 ani in aceasta prapastie. si as vrea sa ajut pe astfel de "curiosi ai necunoscutului". happy PS. pentru cei ce nu au luat vreodata, dar fumeaza e cam acelasi lucru, nicotina are puterea de "ati spala mintea" luanduti vointa de a te lasa si a te face sa crezi ca, CHIAR AI NEVOIE DE O TIGARE, la fel ca drogurile. este aceiasi intrebare dar face parte din mai multe domenii, de aia o postez.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Madalyn a răspuns:

Am fost fumator 4 ani si m-am lasat fara prea mari batai de cap oh go on Nu cred pe nimeni cand ziice "nu pot". chestia e ca nu vrea dar il tine pe nu pot in brate!
Omul in aceasta lume are libertatea de a face ce vrea... daca vrea sa se apuce se apuca, daca vrea sa se lase, se lasa si nu exista nu pot happy
Cei care zic nu pot, sunt doar niste lenesi care nu vor sa depuna putin efort pentru a scapa de un viciu, dar pana la urma fiecare are harnicia lui!winking