| LoryM22 a întrebat:

Ati facut vreodata o detoxifiere completa? Ce stiti despre produsul Colonix sau Toxinout http://www.drnatura.ro Va rog sa va uitati sa vedeti, chiar exista asa ceva in interiorul corpului, atat de incarcat sa fie colonul? "Moartea începe în colon" Cum puteţi curăţa şi detoxifia adecvat intestinul gros şi organele interne? Prezint unele simptome spuse si pe site si anume:
*Oboseală frecventă şi astenie
* Balonare, gaze şi meteorism
* Alergii alimentare
* Indigestie
* Iritabilitate, dispoziţie instabilă
* Gust neplăcut în gură şi scaun urât
mirositor
* Dureri de cap
* Colon iritabil (CI)
* Abdomen proeminent (colac)
* Probleme ale pielii, erupţii etc.
* Gust de metal în gură
* Infecţie cu Candida

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
assiris
| assiris a răspuns:

E plin internetul cu reclama acestui produs si personal la produsele cu reclama agresiva nu prea am mare incredere.
Daca veti citi insa mai multe despre detoxifierea organismului (oare de ce nici un medic nu recomanda acest produs?) veti constata ca nu e nevoie sa dati milioane de lei pe un produs ca acesta cind aveti la indemina muuuuuuuulte alte produse care fac acelasi lucru dar mai ieftin. Am cules de pe internet o gramada de metode de detoxifiere fara acest Colonix. Evident acesta ca sa aiba un impact violent asupra celor care stau in cumpana, este prezentat cit mai "scarbos". In realitate lucrurile nu stau chiar asa. Un medic nutritionist spunea la tv, la intrebarile insistente ale moderatorului, cum putem lupta impotriva dorintei de a minca mici daca sunt atit de imbietori la gust si miros mai ales. Acesta a spus, nimeni nu spune ca nu ai voie dar nu manca 40 de mici si 10 sticle cu bere, maninca 1-2 sa-ti satisfaci pofta impreuna cu un castron copios cu salata. Salata verde in special precum si celelalte din ea (ridichi, ceapa, isturoi, ardei, rosii, castraveti...) are rolul de a ajuta organele interne sa elimine toxinele produsului "mic" in special acel Glutamatul de sodiu - E 621 (cititi mai multe despre el aici: http://www.naturalmall.ro/glutamat_sodiu.php pentru a vedea unde se afla si cit de "bun" este pentru organismul nostru acest "intaritor/potentiator de gust").
O alimentatie sanatoasa, cu continut de fibre alimentare e mai bun de 1000 de ori decit acel produs. Oameni buni, au aparut urzicile, leurda, papadia, mararul, patrunjelul, macrisul, ceapa verde, ridichile si cite si mai cite si voi vreti sa va detoxifiati cu Colonix?

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Colonul e intr-adevar plin de microbi, dar e normal sa fie asa. Acea detoxifiere distuge partial flora normala a colonului si predispune la boli digestive. Mie personal mi se pare o metoda de a scoate bani de la creduli. Moartea incepe in creier, nu in colon, incepe cand luam tot felul de preparate "naturale" si "fara contraindicatii" care nu stim nici macar ce contin.

| psiholoaga a răspuns:

Am fost de curand la un festival-body, mind, spirit- si o tipa de acolo m-a luat sa imi prezinte asta, colonix. A fost interesant si scarbos in acelasi timp. Mi-a zis ca respectivul tratament contine niste pliculete care se iau pentru detoxifiere, dar, oricat am insistat, nu a vrut sa imi spuna exact ce contin, ce anume favorizeaza detoxifierea. Eu nu le-as lua. Prefer sa mananc cat de natural pot, sa beau mult ceai si sa fac ceva miscare.

eileen
| eileen a răspuns:

Am vazut o emisiune la TV despre detoxifiere, e crunta... dar eu cred ca e sanatoasa, mi-as face si eu asa ceva. Acolo prezentau o dieta pe care o tineau timp de doua saptamani numai cu ierburi ciudate, groaznice la gust.

| mioara a răspuns:

Da, dar o cura de grefe ca este mai buna o luna de zile

| Ronin a răspuns:

Colonix nu e singurul produs care-ti va ajuta organismul sa scape de toxine
iti recomand o cura de yucca (eventual combinata cu nopalin)
daca vrei sa stii mai multe sau sa faci ceva in sensul asta, anunta-ma sau intra pe site

| gabimaris a răspuns:

Hello, sotul meu foloseste cu succes acest produs (colonix) si rezultatele pe cantar sau la centimetru nu sunt notabile, cel putin deocamdata, dar detoxifierea se realizeaza pentru ca produsul te "obliga" sa consumi multa apa, iar apa ajuta la dizolvarea diferitelor acumulari de toxine in organism! succes!

| mariusres a răspuns:

Brigaela are dreptate. Nu puneti botul la porcariile astea. De zeci de mii de ani aparatul digestiv s-a perfectionat pe cale evolutiva(suntem rezistenti la mii de bacterii), iar acum vin niste dobitoci sa ne spuna ca organimsul nostru e plin de toxine! Oameni bun, e normal sa ai rahat in tine pana il dai afara. Magariile alea de produse naturiste doar va fac varza aparatul digestiv.

| dichi a răspuns:

Sincer sa fiu nici eu nu am crezut ca organismul meu poate contine asa ceva. Mi-am cumparat 2 carti despre detoxifiere, una despre detoxifierea organismului si in special a colonului si una pentru detoxifierea ficatului. Apoi am cautat pe internet un produs de detoxifiere si pe langa colon help si dr natura am gasit Total Cleanse Colon care spre deosebirea de acestea este produs in America si este mult mai avantajos in raport calitate pret. Eu am cumparat de pe www.total-cleanse-colon.com pentru ca pe langa produsul de detoxifiere am primit si cateva ghiduri de detoxifiere pas cu pas pe care le-am urmat foarte usor. Sunt foarte multumit de alegerea facuta si pot spune ca repet cura de detoxifiere tot la 2 luni de zile si ma simt excelent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BUNA,
EU AM FACUT TOTAL DETOX DAR CU PRODUSE 100 % ORGANICE ...CURATARE DE COLON, RINICHI, FICAT .ETC
NU AU REACTII ADVERSE ...AU FACUT SI PARINTII MEI SI A FOST TOTUL OK...
ESTE F F IMPORTANT SA FIE PRODUSE NATURALE...
PUPICI...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuze,,, am uitat sa-ti dau un site cu produsele folosite de mine!
Ce-i drept nu stiu daca aceste produse se pot gasi in Romania dar sunt sigura ca poti gasi produse asemanatoare dar nu uita ORGANICE...
http://www.usviweb.com/healthfoodstore/healthproducts.htm
SANATATE MULTA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu l am incercat. foarte bun. e cam scump dar merita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu iau de 2 zile. Dupa prima zi m-am umflat foarte tare in zona pieptului iar a doua zi, in zona abdomenului. Un fel de retentie de apa care mi-a marit abdomenul de vreo 7-8 ori. Plus ca simt o senzatie de furnicaturi la nivelul pielii. S-ar putea sa fie ceva reactie alergica la plante, dar nust ce sa zic. Oricum... e foarte aiurea

| patricia_9572 a răspuns:

Lyann, ai folosit produsul?

| lyann a răspuns:

Am cumparat si eu acest produs; azi mi-a sosit. Am mari indoieli daca sa-l folosesc si eu sau nu, a costat f.f.scump; o sa-l incerc daca tot am dat banii, sper sa nu-mi faca rau... inteleg ca cine l-a folosit se simte bine. SPER SA NE AJUTE SI NOUA.MULT SUCCES SI MAI VORBIM.