| karrry9999 a întrebat:

Ati fcaut vreodata injectii sau perfuzii cum vi sau parut vau durut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| DanielW a răspuns:

E ok. doar intepatura doare. daca tii branula nu vei mai simti nimic

| BroascaCuElice a răspuns:

Am facut injectii x_x doareee

| 0Nyteshade a răspuns:

Numai analize sa nu fac,in rest nu am probleme cu injectiile, iar perfuziile chiar imi plac, imi dau o stare de caldura si liniste (stiu ca suna ciudat).

| draculainpersoana a răspuns:

Am facut foarte multe dar majoritatea cu branula (injectiile) analizele mi le-o luat cu seringa si nu m-au durut (obisnuinta) am facut si cateva in sold alea au durut rauuu nu mai puteam pune picioru jos simteam ca imi amurtea (groaznic)perfuzile, ei bine la alea am adormit mereu, iti dau o stare de liniste nu sunt asa rele.Bine ar fi sa nu fie nevoie sa simti pe pielea ta.Te-am pupat pa pa!

| EmaS a răspuns:

Injectiile dor foarte putin.Cand eram eu mica se faceau injectii cu un ac care era tocit la varf si care era sterilizat.Simteai cum rupe carnea pe unde se introducea acul.Acum,este floare la ureche o injectie. Aproape ca nu simti daca stai cu muschii relaxati.Cat despre perfuzii, nu simti decat putin cand iti pune pe vena granula.Sa inteleg ca ai probleme de sanatate?

| mdany a răspuns:

Doare pana la o anumita varsta.

| katesmile a răspuns:

Daca nu te gandesti la asta si esti relaxat,nu te doare, iar la perfuzii m-am plictisit pentru ca a durat foarte mult, nu e asa rau.

| karrry9999 explică:

Nu nu am probleme cu sanatatea am intrebat din curiozitate fiiindca eu nu am facut