| Bishop a întrebat:

Aţi folosit Memoplus? E bun de ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| winnie889 a răspuns:

Eu il folosesc in timpul sesiunii si mi se pare destul de bun.Imi reduce starea de oboseala, pot sa raman treaza sau sa dorm 2-3 ore pe noapte fara nici o problema toata sesiunea si ma ajuta si la invatat, retin mai repede decat de obicei.

7 răspunsuri:
| εїз a răspuns:

Foloseşte sora mea Memoplus, este foarte bun, merită încercat.
Ţi-l recomandă un asistent medical.
Pa, pa

| Andrei_2426 a răspuns:

Nu e nimic rau in a lua un supliment pentru invatat, memorat, etc.
memoplus nu e numai pentru persoane ce au probleme cu memoria, ci pentru toata lumea, e un ajutor foarte bun pentru persoanele tinere care trec prin examene si multe altele, te ajuta sa reti mai usor date si informati.
si in caz ca vrei sa iei ceva bun in caz ca treci printr-o perioada a examenelor, ia-ti niste lecitina, e mai buna ca memoplus.

| Dragotta a răspuns:

Mai bine bea ulei de peste

| soraGrime a răspuns:

Depinde si de capacitatea fiecaruia.La unii merge la altii nu. Spre exemplu, la mine merge de minune, mai ales in timpul examenelor.

| Wtf9000 a răspuns:

Da, am folosit. A fost atat de bun incat am uitat sa-l iau...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nop e un produs homeopatic bun de aruncat la gunoi. iti recomand faimoasa lecitina, aia da rezultate intotdeuna (asta daca nu uiti sa o ieitongue)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://minilink.ro/bt

Întrebări similare