Am incercat-o eu si pe asta, printre multe altele.Rezultatele sunt mai vizibile in cazul cosurilor stoarse(grabeste putin vindecarea), iar in cazul celorlalte le opreste dezvoltarea(dar de trecut vor trece la fel de repede ca si cand nu ai folosi nimic). Pasta de dinti poate usca pielea, dar alte modificari nu am vazut din punctul asta de vedere. Daca-ti doresti sa incerci pasta de dinti, foloseste una normala, alba, nu una sub forma de gel.
Este cel mai la indemana tratament naturist! Pasta de dinti este astringenta si usuca cosurile! Poti pati sa ti-se treaca cosurile mai repede!
Ar fi bine sa nu pui multa si sa nu o tii mult pe cos astfel ti se va arde un pic pielea si va devenii rosie si in vreo saptamana cu crema de galbenele ti se duce roseata, mai bine incearca cu suc de lamaie sau cu zynerit de la farmacie
Iti sugerez sa nu folosesti pasta de dinti. Iti irita si mai mult cosul, si ti se va inrosi in jurul lui si mai mult. Cel mai bine iti iei clearsil lotiune tonica. Foloseste un demachiant seara si dimineata si apoi lotiunea tonica de la clearsil. Pana dispare cosul il poti masca cu un anticearcan verde (estompeaza roseata) iar peste el unul bej (unifica culoarea cu cea a tenului).
Am folosit si unele cosuri mi-au trecut, dar unele au trecut lasand o urma rosie un pic mai mare decat cosul.
Si oricum apar alte cosuri chiar daca trec.
Asa ca te-as sfatui sa nu folosesti, mai ales daca ai ten sensibil.
Tu faci ce vrei.
Succes!
Pasta de dinti stiu ca e pentru herpes pentru cosuri incearca tratamente naturiste de la farmaciile de profil.sanatate!
Eu am auzit ca pasta de dinti usuca cosul/bubita, ustura un pic cand o aplici, dar apoi trece
Pasta de dinti usuca cosurile, nu le trateaza.Pentru asta trebuie sa urmezi un tratament adecvat acneei tale, doar asa se pot vindeca si asta numai indicat de dermatolog.Nu poti pati decat o uscare a tenului.
thevampirediariesfever întreabă: