| loggertiffman a întrebat:

Ati fost la Natur House? Daca da, ati slabit cu ajutorul lor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
19 răspunsuri:
Alte răspunsuri
| DeDe11 a răspuns:

Buna, nu..eu nu am fost dar a fost matusa mea si da a slabit big grin

| Pufuleatzaxxx a răspuns:

Http://www.forum.divahair.ro/viewtopic.php?f=23&t=7031

Aurelia. scrie:
Buna seara! Am deschis un topic nou deoarece de azi am inceput sa tin o dieta.Astazi am fost la un cabinet, Naturhouse se numeste, unde mi-a facut o dieta in functie de greutatea pe care o am, si mi-a prescris anumite pastilute si ceaiuri. Acum am 80, 8 kg iar greutatea la care vreau sa ajung e de 68, 70 kg. Sper sa dea rezultate si sa merite efortul depus.
Am auzit destul de multe persoane care au reusit sa slabeasca folosind dieta de aici, ba chiar si fratele si cumnata mea au reusit.
Este destul de costisitor, in sensul ca pe niste pastilute, niste fiole care se dizolva intr-un litru de apa si un ceai, am platit 34 E. (eu locuiesc in Spania)
Doctorita mi-a zis ca intr-o saptamana ar trebui sa se vada rezultate reale.
Acum ma duc sa culc fetita, maine daca am timp, am s apostez si dieta pentru cine este interesat.
Sper sa functioneze.
Noapte buna tuturor!

| loggertiffman explică (pentru Pufuleatzaxxx):

Multumesc dar eu am 13 ani si ma refer la dieta lor personalizata NU LA PASTILEtongue

| ema a răspuns:

Eu tin programul de la nature house de 8 zile si ma simt super ok pana acum. Am slabit 1kg dar nu am baut apa cat mi-a fost recomandat sa beau si intr-o zi am cedat tentatiei si am mancat un meniu la mc'donald laughing. Programul pe care ti-l dau ei e foarte ok si consultatiile sunt saptamanale si gratuite, dar trebuie sa cumperi ce iti dau ei. Mie, de exemplu, mi-au dat niste fiole pe care trebuie sa le beau dimineata pentru retentia de apa. Parerea mea e ca ai putea merge o data si sa le cumperi produsul si daca nu vrei sa continui cu fiolele sau capsulele pe care ti le recomanda poti sa tii pe cont propriu programul care ti-l fac ei.

| Nedea_Schengen_Victoria_1960 a răspuns:

Multumesc pentru sfat, dar ati putea sa imi spuneti cat a costat consultatis si cat au costat suplimentele? Ati tinut dieta in continuare, fara suplimente? Ati mai slabit in aceeasi masura?

| Nedea_Schengen_Victoria_1960 a răspuns (pentru Nedea_Schengen_Victoria_1960):

Consultația gratuită, produsele in jur de 60-70 de lei/ săptămâna.

| targaryen a răspuns:

Am slabit 7 kg intr-o luna cu dieta de la Natur house si cu suplimentele lor. Cele care mergeti acolo si luati suplimentele lor faceti o mare greseala.A CESTE ASA ZISE SUPLIMENTE NU SUNT NATURALE ASA CUM VI SE SPUNE. MARE ATENTIE.Nu vi se spun riscurile la care va supuneti, Eu de exemplu mi-am dereglat complet tractul digestiv si am facut constipatie cronica de la suplimentele lor asa zise naturale. Daca sunt asa de cinstiti cei de la Natur House de ce va vand suplimente fara prospect? De ce ascund prospectul? Va spun eu pentru ca sa nu stiti ce luati si pentru ca sa le mearga lor afacerea asta murdara.Rusine,rusine rusine.In ce farmacie din tara asta cumparati medicamente si suplimente fara prospect?
Riscurile la care va expuneti sunt enorme, poate ca nu se vad acum dar in timp le veti observa si imi veti da dreptate. Dietea alimentara este buna dar incercati sa renunati la suplimentele vandute de ei.Eu pot doar sa trag un semnal de alarma sa stie toti cei care iau aceste suplimente. Decizia finala este a voastra doamnelor si domnilor, DACA TINETI LA SANATATEA VOASTRA ATUNCI INTRERUPETI IMEDIAT LUAREA ACESTOR SUPLIMENTE.

| Gradinaru_Cochior_Maria_1963 a răspuns:

Da am slabit 10 kg 5 luni

| Soós_Orsolya_1998 a răspuns:

Recoman Natur House! De 5 saptamani am inceput si deja am dat jos 11.7 kg big grin

| Tina_Cristea_1975 a răspuns:

O prostie. Eu am.pus mai.mult decât aveam. Nu îmi oferă sfaturi doar ceva de slabit..prostii.o păcăleală

| Amanda_Ama_1990 a răspuns:

Da am fost si am slabit 23kg in 3 luni. Sunt foarte bune. Cine vrea sa slabeasca are rezultate 100% cu dieta lor.

| Chivu_Doinita_1961 a răspuns (pentru Amanda_Ama_1990):

Buna, am citit acum din intamplare postarea ta, am o intrebare catre tine, acum la un an de la postare, iti mentii parerea ca acesta schema de slabit este ok,. iar dupa atingerea greutatii dorite, te-ai mentinut asa sau ai pus dublu?