Da, poti slabi cu ajutorul suplimentelor alimentare, daca ai multe kg de dat jos trebuie sa faci si schimbari in stilul de viata, o anumita dieta, miscare. Sotul meu a slabit in 2004 cca 35kg in aproximativ 6 luni si de atunci mentinand un stil sanatos de viata nu s-a mai ingrasat deloc. Conteaza foarte mult ca suplimentele folosite sa fie naturale, de calitate. Daca te intereseaza detalii despre aceste produse contacteaza-ma.
Pai daca o sa incercu cu pastile nu va functiona, cel putin asa zic cei care au incercat. e mai sanatos sa ai o alimentatie sanatoasa, un regim adecvat si sa faci ceva sport. am o prietena care a alergat toata vara imbracata foarte gros ca sa transpire si a slabit super mult si arata al naibi de bine. sper ca te-am ajutat oarecum. mai bine consulta un doctor, va sti ce sa-ti recomande
O prietena de-a mea a cumparat suplimente de la Hyperslim si a slabit 13 kg si nu s-a mai ingrasat, nu au avut efectul de eu-eu. Le poti gasi pe site-ul acesta in caz ca te hotarasti sa cumperi: http://www.hyperslim.ro
mataiibine întreabă:
Anonimulgrr întreabă: