| eme a întrebat:

Ati incercat vreodata sa slabiti cu ajutorul acelor suplimente alimentare pe baza de plante? As vrea sa slabesc si sunt destul de dezamagita de comportamentul meu, as incerca cu pastile, cu toate ca imi e frica sa nu ma ingras apoi mai mult...cine mi-ar putea spune daca a incercat? multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| danutza_2917 a răspuns:

Da, poti slabi cu ajutorul suplimentelor alimentare, daca ai multe kg de dat jos trebuie sa faci si schimbari in stilul de viata, o anumita dieta, miscare. Sotul meu a slabit in 2004 cca 35kg in aproximativ 6 luni si de atunci mentinand un stil sanatos de viata nu s-a mai ingrasat deloc. Conteaza foarte mult ca suplimentele folosite sa fie naturale, de calitate. Daca te intereseaza detalii despre aceste produse contacteaza-ma.

| ioana16 a răspuns:

Pai big grin daca o sa incercu cu pastile nu va functiona, cel putin asa zic cei care au incercat. e mai sanatos sa ai o alimentatie sanatoasa, un regim adecvat si sa faci ceva sport. am o prietena care a alergat toata vara imbracata foarte gros ca sa transpire si a slabit super mult si arata al naibi de bine. sper ca te-am ajutat oarecum. mai bine consulta un doctor, va sti ce sa-ti recomande big grin

| Simoneloo a răspuns:

O prietena de-a mea a cumparat suplimente de la Hyperslim si a slabit 13 kg si nu s-a mai ingrasat, nu au avut efectul de eu-eu. Le poti gasi pe site-ul acesta in caz ca te hotarasti sa cumperi: http://www.hyperslim.ro