Da,evident ca am cunoscut. Am fost operata a doua oară de urgenta cu hemoragie interna de la un chist ovarian, iar dupa operatie medicul nu a mai venit nici să mă vada, da pai sa-mi mai faca ceva pe motiv ca spaga de 400 lei pe atunci (5 ani în urmă)a fost mult prea mica. Iar asistenta care si-a facut "mila" să mă panseze mi-a aratat bandajul si mi-a zis "ai idee cat costa asta, sa-i spui soțului sa-ti cumpere unul personal, asta e platit de mine" Am fost lasata plina de sange pe haine pana dadeam șpagă sa imi schimbe lenjeria si sa imi aduca alta cămasă si lista continua. La prima operatie nu am fost bagata in operatie pana nu li s-a dat "dreptul înainte" si tot asa
Felicitari pentru curajul dvs. de a dezvalui adevarul chiar si dupa ce a trecut un timp de la interventie.
Comportanentul medicului si asistentei
la care ati facut referire sunt cele ale unor ipocriti intati de catre politicieni si sistemul judiciar din Romania.
Au salarii foarte mari si li se da voie sa faca bani si in privat. Ipocriti inteligenti cu chip de om aoarati de politicieni ipocriti si de catre politisti si procurori corupti.
Si eu.
1. Oftalmolog. Am mers in policlinica cu trimitere. M-a redirectionat la clinica sa particulara pe care o detine. Acolo, mai putina aparatura, mai putine investigatii. Dar un tarif pe masura publicitatii.
2. Cardiolog. Mi-a facut investigatii, a descoperit lucruri grave, dar cand a descoperit si ca sunt pacient fara maldare de bani m-a abandonat. Mi-a scris niste medicamente (de care am aflat ca sunt placebo) si mi-a spus sa nu mai merg la control.
In realitate, marea majoritate fac la fel. Cer bani inainte pentru o operatie. Nu ai, nu te opereaza. Doar ca nu se prea spune: Ce sa fac maica, am nevoie de el.
Inteleg,ati avut de-a face cu doctori, oaneni inteligenti platiti bugetul statului care v-au manipulat si v-au lasat balta.
Scursuri. I tr-un stat civilizat pentru asemenea fapte li s-ar fi rridicat dreptul de a profesa.Pentru omul de rand e valabila a. enintarea,, asteapta altii la poarta" insa unor asemenea scursuri li se permite santajarea pacientilor. Vinovati sunt ei, politicieniii, politistii si procurorii care sunt ipocriti fata de aceste comportamente ale vracilor.