Întrebare recomandată | littleladybug a întrebat:

Ati luat anticonceptionale melleva 35mg pentru acnee? au avut efect? in cat timp s-au vazut rezultatele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Am să-ţi răspund chiar dacă NU am luat AC ( fiind bărbat )!

Într-adevăr, aceste AC se prescriu pentru acnee.
Rezultatele se văd după cel puţin 6 luni ( consecutive ) de administrare - DEPINDE şi cum "reacţionează" organismul tău.

Totuşi, dacă acneea nu este în formă "agresivă", atunci NU îţi recomand să iei AC.
Mai bine să apelezi la diverse tratamente dermatologice.

Toate cele bune.

| Azµre a răspuns:

Nu iei anticoncepționale după ureche. Iar dacă se dau în cazul acneei este cu totul altceva ele se administrează de medic dacă altfel de tratamente nu dau randament.

| littleladybug explică (pentru Azµre):

Am fost la medic si el mi le'a recomandat. voiam sa stiu daca la alte fete au avut efect

| Azµre a răspuns (pentru littleladybug):

Depinde de organism, la altele a putut funcționa și da rezultate bune pe când la altele mai rău a făcut.
Depinde de organism!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu se iau ac dupa ureche asa.
Se dau doar prescrise de catre un medic.
Exista crema Zynerit pentru acnee, incearc-o!
Te pup!