Poate fi din intoleranța stomacului la anumite mâncăruri sau combinații de alimente.
Poți încerca o terapie cu enzime și intermitent fasting.
Mie mi se pare ca e helicobacter. Pentru început fă analize, dar nu de sânge pentru că acolo îți vor spune că e totul în regulă, trebuie să faci analize la material fecal.
Poate fi sau nu poate fi helicobacter.
sa nu uitam insa caci si afectiunile creierului dau dureri in abdomen.
el a spus ca are anxietate deci se leaga.
afectiuni precum depresia, atacurile de panica etc dau si dureri abdominale uneori si dureri in stomac asemanatoare gastritei
totusi daca medicii au spus ca are colon iritabil asta s-ar putea sa si aiba.
Nu se vindeca usor. Mama are din 2015, de fapt toti avem dar corpul nostru tine sub control. La mama nu a functionat nici-un tratament, desi a avut vreo 2-3 tratamente pe an, si dupa fiecare tratament rezultatul era acelasi. Acum nu poate sa manance decat anumite alimente, si daca nu respecta se simte rau. Eu inca nu am gasit o solutie logica, probabil trebuie un tratament mai indelungat, dar medicii nostri nu prea isi dau interesul.
Da, nasol atunci. inca o data ni se demonstreaza faptul ca, corpul uman este atat de vulnerabil si expus la fel si fel de microbi, unii care nu-s foarte foarte daunatori dar sistemul imunitar nu-i neutralizeaza nici pe acestia, cum este exemplul herpes simplex, mai sunt mii si mii de germeni si microbi. ii luam unii de la altii si ii gazduim toata viata.
Încearcă să iei câteva zile probiotice, și dacă te ajuta ia 10 zile și vezi cum te simți.