| Violente a întrebat:

Ati suferit de cancer limfatic sau aveti cunostinte care s-au luptat cu aceasta boala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Am cunoscut pe cineva cu un astfel de cancer si din pacate s a stins

| Narcis2007 a răspuns:

Am avut un coleg in generala care a avut boala asta totusi a reusit sa treaca peste

| SimonaCristina a răspuns:

E o boala cumplita si, din pacate, putini sunt supravietuitori...

| Violente explică (pentru SimonaCristina):

Putini? Mai mult decat jumatate din cazuri se vindeca, sunt 90% sanse daca boala se descopera in stadiul I.

| SimonaCristina a răspuns (pentru Violente):

In cazuri extrem de rare se descopera in stadiu incipient, de multe ori la analize de rutina. Din pacate e mult timp asimptomatic...

Da, ai trecut tu prin asa ceva sau ai cunonstine? Eu am un ganglion inflamat la gat dar am probleme mari cu polipii.laughing si ma gandeam si la asta

Lucrez in sistem de 17 ani.

| SimonaCristina a răspuns (pentru SimonaCristina):

Du-te la ORL.

Am fost si mi-a dat 10 fiole de gentamicina si mi-a spus sa ma operez. ca sunt prea mari polipii. de la asta sa fie? am si sinuzita si masele nasoale.

http://imagnet.ro/images/3nC1D.jpg

cam asa arata cand ma incordez. nu doare este mobil si moale

Ganglionul poate fi reactia corpului tau la un proces inflamator. Daca ti-a indicat operatia, asculta-l, el stie cel mai bine.

| LexaHD a răspuns:

Nu, nu am avut asemenea boală, și nici rude care au avut-o. Dar uite aici : http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/cancer-limfatic-simptome