Nu am tinut cura cu herbalife, dar o colega a tinut-o.La inceput totul a fost ok. Dar dupa ce a intrerupt-o, s-a ingrasat la loc.Si parca a pus mai multe kg pe ea! ...cred ca totusi tine de fiecare organism in parte...nu poti generaliza o cura pentru toata lumea...
O colega de-ale mele a tinut o astfel de cura si, desi inainte era sanatoasa, in timpul curei a avut probleme serioase cu rinichii si ficatul. A intrerupt cura, dar problemele ficatului reapar din timp in timp. si nu sunt de neglijat.
Robytzu, atat eu cat si colega mentioanata suntem medici. Si medicul care a consultat-o (internist) i-a spus clar ca a avut mai multe paciente cu probleme date de Herbalife luate fara analize in prealabil si in timpul tratamentului. Asta nu e din auzite.
gasesti pe youtube exercitii. daca esti puturoasa n-ai sa slabesti niciodata, oricate pastile ai lua, oricate operatii de lipsuctie ai face sau micsorari de stomac. Baga abdomene, sau invezteste in echipament sport decat in prostii temporare. Fi atenta ca e posibil chiar sa faca mai mult rau decat bine.
Herbalife nu este o cura de slabire.Herbalife este un stil de viata sanatos.Produsele Herbalife sunt hrana sanatoasa si nu medicamente.Acestea inlocuiesc 2 mese pentru slabire si o masa pentru mentinere. Ele ajuta la schimbarea obiceiurilor alimentare nesanatoase. Te ajuta sa inveti sa mananci de trei ori pe zi, te ajuta sa bei 2-2.5l de apa pe zi, te ajuta sa fii mai energic si sa te simti mai bine in orice moment al zilei.Cu Herbalife iti dai seama de o multime de beneficii consumand produsele intotdeauna ca pe oricare alta mancare. Daca esti un consumator fidel observi in fiecare zi imbunatatirea starii tale, pentru ca acest stil de viata aduce la nivel celular multe vitamine si minerale, proteine vegetale, in defavoarea grasimilor, carbohidratilor
, aditivilor alimentari, toxinelor.Produsele nu sunt contraindicate si nu au efecte adverse, deoarece o hrana elaborata intr-un centru de nutritie celulara din California, pe baza de plante, nu poate face rau nimanui. Eu am inceput consumul acum doi ani, pentru slabire, dar am inteles din, felul in care m-am transformat ca aspect si stare de bine ca le pot consuma in continuare toata viata.
Am slabit in trei luni 12 kg, am 51 de ani, iar analizele mele sunt perfecte. Mananc Herbalife de doi ani si ma mentin, la o inaltime de 1, 67m am 64 kg.De ce oare oamenilor nu le este frica sa fumeze, sa manance fast-food, sa bea sucuri
care contin o multime de conservanti?
Misterele vietii!
Raspunsul asta merita funda, dar nah fiecare zice ce vrea din auzite!
Am tinut o cura cu herbalife, am slabit, dar nu mult, vreo 7 kg, si am pus dupa aproximativ 15! Pe langa faptul ca acest program m-a costat foarte multi bani, am luat foarte mult in greutate.Herbalife nu face altceva decat sa minta oamenii! Rusine! Daca te apuci sa adopti stilul de viata ''herbalife'', trebuie sa-l ti toata viata, altfel ajungi sa cantaresti mult mai mult ca inainte de-a te apuca.Aduceti-va aminte ca in vechime cele mai tari otravuri erau obtinute din plante, nu va lasati inselate ca sunt naturale, sunt foarte daunatoare pentru organism.Nu recomand nimanui herbalife...
Folosesc programul de slabit herbalife de cateva luni si am avut probleme cu ficatul, la fel si alta persoana numai dupa 2 saptamana a inceput sa aiba probleme cu ficatul.
abureala cu facutul din plante nu prea merge, intr-un shake sunt foarte multi agenti de ingrosare, de etc...foarte multe chimicale care nu au cum sa fie asa sanatoase. la o adica totul este din plante dar depinde cat si cum se proceseaza si ce rezulta in final. imi fac probleme serioase in ce mod afecteaza ficatul deoarece am vazut un studiu din elvetia la care s-au depistat tumori la ficat dupa programele lor. cine a mai avut probleme de acest gen sa ne anunte.
Acum 9 ani, eu si cativa colegi de servici am luat vreo 4 luni herbalife. Avea un efect ciudat: eram EXCESIV de energici (pentru ca au amfetamine, vezi MUTU). Cam toate remediile acestea care iti dau surplus de energie au ceva gen amfetamine care te si ajuta sa slabesti. Dar sa revin: TOTI ne-am ingrasat la loc in momentul cand le-am intrerupt, mai repede decat am slabit. Ei iti recomanda sa iei in continuare herbalife ca sa te mentii (program de intretinere-seamana a dependenta). Eu am pus in 4 luni dublu a ceea ce am dat jos. Colegii mei unii au pus dublu, altii cat au dat jos, NICIUNUL din 5 nu s-a mentinut.
Dar stranie era senzatia pe care o aveam. Eu fiind director financiar, nu mai aveam stare, nu puteam sta locului in birou, parca eram Speedy Gonzales. Si toti aveam aceeasi stare. Dar asta nu e in regula.
Mananc cu placere produsele de 2 ani! pai daca mananci ca ``scroafa`` e logic si normal sa te ingrasi! eu mi-am rezolvat problema de anemie, cea hormonala, acum am energie sanatate si o imunitate puternica ceea ce nu aveam inainte.Bine, imi mai fac si eu cate o pofta dar nu fac obicei din asta, am invatat obiceiurile bune si chiar si fara produse ma descurc insa le simt lipsa cand am munca fizica/psihica intensa si nu le iau in perioada aceea.din mancare nu iti poti lua necesarul de nutrienti si atunci asta fac produsele de-asta zic ca mie imi fac bine pentru ca sunt singura din familie care imi mentin sanatatea si app sunt de la tara unde se mananca ``bine si sanataos``acolo nu vezi o tanti de 35-50 de ani imbatranita cu mult care sa nu se planga de ceva sau ca are gabaritul depasit! o zi buna, consultant wellness, Mihaela Popa!
Slabeste sanatos cu "XanGo Juice" - un suc natural obtinut prin prelucrarea intregului fruct de Mangostan. Supliment natural cu gust delicios, bogat in Xantoni, cu puternic efect antioxidant, antiinflamator , stimuleaza sistemul imunitar ,contine 99% suc natural si piure de fructe. Este fructul perfect pentru curele de slabire, ajuta la controlul greutatii corporale. Comenzi sau inscrieri la tel: 0723.017.700
Problema e: unii zic ca daca luam in continuare devenim dependenti de herbalife, dar stati putin oameni buni, daca nu stiati va informez eu: Ati uitat ca suntem dependenti si de mancare, si ca daca nu mancam murim, de ce sa nu fim dependenti de sanatate in loc de mancarea semi-preparata, de cuptorul cu microunde, fast-food-uri iar lista e lunga, stiati ca 90% din produsele de pe raft contin zahar? oamenii nu sunt informatii, in romania exista lipsa informarii. Stiati ca aude omul din stanga si din dreapta, de la prieteni, rude, TV, etc doar 10% sunt intr-adevar adevarate si 90% sunt zvonuri, ma refer la anumite subiecte si in general, asta e regula. IAR OAMENII MAI EXACT ROMANII NU SUNT INFORMATI!
Logic ca te ingrasi la loc mai fetelor, femeilor... daca revii la vechile obiceiuri, pentru a te mentine trebuie sa-ti schimbi si obiceiurile alimentare, din aceasta cauza Herbalife ofera oportunitatea asta, adica a te mentine cu usurinta pana peste 20- 30- 50 de ani depinde fiecare cat timp are de la Dumnezeu. Ma rog, revenind la alte raspunsuri, oameni buni, nu mai vorbiti din auzite, ca oricum nu i-a zis nici un doctor, colegei tale BRIGAELA ca i-au afectat rinichii si ficatul nu mai vorbiti din auzite, v-am mai spus si va repet, informatiile pe care le primiti sunt 90 % zvonuri ( neadevarate, sau inventate) si doar 10% adevarate deci reale, e greu de inteles acest lucru? offf
Si intr-adevar indiferent de cura de slabire, fara sport pentru a remodela corpul si pentru a transforma partea de grasime in muschi, e chiar necesar. Acum depinde foarte mult de dvs. Eu am ales Herbalife, pentru ca imi oferea sanatate mie si mai ales mamei mele, si familiei mele, prietenilor mei, iar lista e lunga. Un lucru important, ma refer la acele persoane care stiu cu adevarat ce vor de la viata, NU LASATI ACEASTA OPORTUNITATE CARE ESTE REALA, ACUM AVETI OCAZIA, DACA RATATI ACEASTA OPORTUNITATE, EA SE VA ADAUGA LISTEI DVS NEGRE, LISTEI A LUCRURILOR PE CARE INTOTDEAUNA ATI VRUT SA LE FACETI DAR NU ATI AVUT TIMP! E timpul si pentru dvs!
Herbalife este pentru toata viata la cat de naturala sunt 0761795073 nr meu.
O prietene a tinut o cura cred ca se baza pe inlocuirea unei mese cu un shake din gama celor de le Herbelife si nu a avut nici un fel de probleme.Nici la un an dupa terminarea curei nu a pus nici un gram inapoi si nici nu i-a afectat sanatatea.Depinde de fiecare organism.SI nici nu a luat nimic pentru mentinerea siluetei dupa incetarea curei.
anonim_4396 întreabă:
georges_8765 întreabă:
Emma întreabă: