| WhatABeautifulDay a întrebat:

Atunci cand apas pe abdomen ( cam 1 cm sub ombilic, putin spre partea stanga) simt o durere. Ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Du-te la medic, nu ne intreba pe noi - (bieți absolvenți de gimnaziu) depre sănătatea ta

| WhatABeautifulDay explică (pentru sierra1):

Cand pun o intrebare, asum ca in comunitatea asta exista si alte persoane in afara de mucosi de 15 ani. Nu stii, nu raspunde.

| sierra1 a răspuns (pentru WhatABeautifulDay):

Mă mir că te doare dar cred că ți-au alunecat creierul "cam 1 cm sub ombilic, putin spre partea stanga"

Ai cumva 10 ani? Ce sunt cu gunoaiele astea pe care le faci?

| sierra1 a răspuns:

" WhatABeautifulDay explică :
...in comunitatea asta exista si alte persoane in afara de mucosi de 15 ani."

ce gunoaie?

Ce este atat de controversat? Tu ti-ai citit primul raspuns? Eu zic sa mai arunci o privire peste el si o sa intelegi.

| sierra1 a răspuns:

Uită-te la intebarea ta: ceri consultații online de la cine? Și zici că ții la sănătatea ta

E categoria 'sanatate' unde sute de persoane pun intrebari in legatura cu asta, cum se face ca numai eu din toti sunt sunt aiurit ca cer o parere? Nu stiu cum procedezi tu, dar ma indoiesc ca majoritatea oamenilor dau fuga la doctor pentru orice stranut sau crampa. Voiam doar niste pareri.

| sierra1 a răspuns:

No problem, e treaba ta, sănătatea ta. Baftă