Eu in locul tau i-as spune sa lase frica ca e pentru ea, nu pentru altcineva.Trebe sa se duca sa isi puna aparat dentar pentru dintii ei, sa ii aibe cum trebuie. Spune-i pur si simplu ca daca vrea sa aiba dintii frumosi sa se duca sa isi puna.Ca doare sau nu, nuconteaza.eu daca nu i-as fi avut drepti nu m-ar fi interesat de durere.Ar conta pentru mine doar sa ii am cum trebuie.
Nu o sa doara deoarece o sa-i dea cu anestezic si nu o sa simta absolut nimic. Pai spune-i daca tu ii esti prietena, sa te asculte si sa mearga, altfel nu mai are vorbe de la tine.
Funda plzzz?
De ce nu ii spui,detaliat,cum a fost in cazul tau? Am inteles ca poate durea,mai ales la inceput,dar lucrul acesta depinde de cat de mult trebuie indreptati dintii(nu e regula sa doara).In orice caz,se va obisnui repede cu modificarile,iar durerea dispare,de regula, dupa cateva zile. Oricum, rezultatele merita efortul.Numai bine.
Dar depinde. Poate prietena ta nu are nevoie de aparat dentar permanent ci de aparat dentar mobil. eu am purtat aparat dentar mobil si la inceput doare putin :d Nu prea l-am purtat mult timp si nu mi s-au indreptat foarte bine dinti.Acum si eu vreau sa imi pun aparat dentar permanent dar nu prea cred ca am nevoie. Pai spune-i tot ce ai simtit tu atunci cand ti l-a pus. Dar nu o minti. De fiecare data cand mergeam la control vedeam in camera alaturata niste copii care purtau aparat fix. Odata am vazut cum i-a pus aparat si am observat ca nu prea se plangea de dureri. Spune-i ca nu doare chiar incat sa planga sau altceva. Stii vorba aia? DACA NU RISTI, NU CASTIGI Si este pentru binele ei. Va avea o dantura dreapta si perfecta. FUNDA
Buna am si eu aparat dar nu fix(permanent), ci mobil(care se da jos cand mananci).Da doare putin cand se indreapta dintii dar dupaceea o sa aiba un zambet de invidiat... Daca as fi in locul tau as incuraja-o sa-si puna spunandu-i ca dupa o sa fie mult mai frumoasa si cu un zambet mai frumos.Bafta sper ca ti-am fost de folos
anonim_4396 întreabă:
Anca_Izabela_Tatiana_1982 întreabă: