anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Atunci cand sunt stresata, transpiratia mea miroase altfel - mai urat. Ce e in neregula cu mine? Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| sorin a răspuns:

Probabil reactioneaza altbel glandele, cand esti stresata.

| scootsie a răspuns:

De regula, mirosul neplacut de transpiratie, este dat de lipsa de calciu... E bine sa te consulti cu un medic sa vezi ce poti face...Pana atunci, trebuie sa te speli des, cu sapun si sa dai cu spray deodorant care sa estompeze mirosul urat... Igiena personala e importanta!

| Delisha a răspuns:

Probabil va transpiri in cantitate mai mare si de asta apare si un miros mai puternic.
Mergi pe la endocrinolog sau/si dermatolog.Nu strica un consult de rutina.
Depinde de organism. Unii transpira mai repede si mult, iar altii destul de putini.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O fi problema cu sistemul nervos. La fel este si cu fratele meu, iar mama mea a zis ca o fi ceva cu sistemul nervos, pentru intr-una tipa, arunca pe jos, se enerva. Cel mai bine este sa te duci la un medic si poate sa faci un tratament.