Da, te ingrasi in general peste tot. Ti se ingroasa picioarele, labele picioarelor, mainile, faci gusa si ti se ingroasa ceafa. De dorit sa nu ti se intample. Mie mi s-a intamplat, totusi.
De cele mai multe ori, da. Dar acumularea de kg. ar trebui sa fie foarte mare. Dac ai luat 4-5 kg in plus,asta nu inseamna ca ti se va ingrosa gatul,ceafa,labele picioarelor,ci aceste kg se vor pune pe burtica,la sani, brate si picioare.
Mi s-a ingrosat gatul fara sa ma ingras si asta de la tiroida, care si-a marit volumul. Daca iei peste 10-15 kg in plus fata de greutatea ta normala,atunci va aparea gusa de grasime,deci ingrosarea gatului. Pentru linistea ta, mergi la medicul de familie pentru un consult. Ar fi bine sa stii din timp daca ai probleme cu tiroida, pentru ca are influenta foarte mare asupra multor organe. Sanatate.
Atunci când te îngrasi se îngrasa si gâtul,conditia este sa fie gatul tau Totusi,unii pun cu predilectie grasime pe picioare, altii pe burta, nu-i o regula sa te ingrasi uniform.
Foarte adevarat. Corpul isi mentine un anumit echilibru, astfel ca grasimea acumulata se va dispersa in corp in cantitati aproximativ egale!
Da asa e se ingrasa si gatul, toate persoanlee grase pe care le cunosc sunt "grase" si la gat
Depinde cat te ingrasi... daca sunt doar cateva kilograme nu. dar daca te ingrasi foarte mult si mai ales daca te ingrasi dintr-o data se observa si la gat. dar daca tu te accepti si te respecti asa cum esti te vor accepta si cei din jur
Buna,
o prietena de-a mea s-a ingrasat, si gatul sau sa ingrasat.Deci cred ca raspunsul la intrebare este DA.
PA!