Poti suferii de TPV(Tromboza venoasă profundă). Aceasta este rezultatul blocării circulaţiei venoase profunde de către un cheag.
Normal ca nu e o chestie sigura, dar daca cumva...doamne fereste este ce am zis mai sus... du-te cat mai repede la un medic...cheagurile de sange pot provoca afectiuni grave...de la afectiuni cerebrale pana la deces.
Succes si mare grija...
ps: Ca o mica avertizare: În Europa, decesele cauzate de evenimentele tromboembolice sunt de 3 ori mai multe decât suma deceselor prin cancer de sân, accidente rutiere şi SIDA.
Semnele şi simptomele clasice ale TVP includ:
# creşterea de volum (umflarea) membrului afectat;
# durere la acest nivel;
# piele caldă;
# culoare roşie a pielii sau piele decolorată la acest nivel;
# senzaţie de picior greu, obosit, de o singură parte.
Grija mare. Salut.
In mod normal, tensiunea arteriala nu ar trebui sa aiba legatura cu venele de pe maini. Mai degraba, aceasta umflare a lor este datorate unei insuficiente a ventriculului drept, insuficienta care apare mai ales in boli ***onare cronice. Mai sunt si alte cauze, majoritatea cel putin serioase, daca nu grave si ar fi bine sa va vada un medic cat mai repede. Recomand un cardiolog.
Am o problema... va rog sa ma ajtati. am 17 ani, si in timpul unui act sexual, ni s-a umflat o vena cred. dar dupa 2 zile, s-a dezumflat, dar este vanat. ce ar trebui sa fac? parintii mei nu trebuie sa afle. va rogg sa ma ajutati!