Si eu tin s-o contrazic pe @bloo2, confunzi ciuma cu lepra
@bent, probabil. pisicul.
Bre eu v-am lasat, teme franceza, fizica, chimie
@ bent ce-mi ceri? Ofer. nu chiar orice. Ohhhh si-o ma gandeam ca saracutul scapa Auzi, si daca ti-o iei tu de la el
@silvia, da' sa stii ca l-am atins.
Intr-un vis, se facea ca ploua, si l-am rugat sa intre sub umbrela mea. eeeeeh, 1-0
DA
silvia, pai si ce faceai cu bent? Cum decurgea. relatia voastra? Era iubitor, tandru, visator? Grijuliu?
Hai. nu ne lasa in ceata
Cami, o sa pun eu mana pe el asa cum ai pus si tu.
Si stai linistita, eu ii am pe ai mei.
Cami... daca e sa o luam pe vise...am visat si eu ca enigma avea 17 ani si statea in Constanta, ca nony era iubitu` meu, ca BRO era amantul meu, ca bent era cu mine, nu cu tine...mai continui?
Si inca ceva...nu luati in seama ce zic.
Nu trebuie sa te panichezi... e foarte probabil sa te fi lovit fara sa iti dai seama sau sa nu iti mai amintesti...si eu m-am trezit vanata de multe ori si ma intrebam oare de unde... cel mai sigur mergi la un medic dermatolog care iti va spune daca e vorba de o simpla vanataie sau de altceva. Ai grija de tine, sanatate.
Ciuma nu mai exista in perioada noastra! asa ca nu mai presupune tu un diagnostic si da fuguta la un dermatolog!
Ciuma are un debut rapid, cu febra si manifestari sistemice caracteristice unei infectii bacteriene. Deci daca ai numai vanatai pe corp, e putin probabil sa ai ciuma. Si mie mi s-a mai intamplat sa ma lovesc si sa nu-mi dau seama.
Te sfatuiesc sa mergi imediat la un medic dermatolog. Bafta.
Awwwww întreabă: