| Irimia_Maricarmen_1961 a întrebat:

Au trecut 24 de ore de la extracție dentara (4 radacini) și tot îmi simt gingia și buza amortita...cât va mai dura această senzație?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum nervul a fost sectionat in mai multe locuri, posibil sa-ti ia ani foarte multi pana se reface nervura.
Eu am avut o operatie similara cu 2 masele si acum, dupa aproape 30 de ani, tot nu-mi simt buza integral. In primii 10 ani nu mi-am simtit-o deloc, era ca si paralizata...
Ma rog, la momentul ala cand am intrebat dentistul, a ras si a spus ca se intampla asta si daca nu-mi convine sa-l dau in judecata.
Adeavrul este ca, la 4 extractii deodata, era de asteptat asa ceva. Acum, numai Dumnezeu stie cand iti evi simtii tu buza functionala... si crede-ma ca stiu, inca am o usoara "pareza" pe buza/gingie/falca, in zona unde s-a facut extractia.

| cyupaku a răspuns:

Patru deodata? e foarte mult!

| Irimia_Maricarmen_1961 explică (pentru cyupaku):

Da,4.la gingie se simte ca și cum ai avea niște bobite de (piper)! Și buza superioara umflata, dar nu este.iau antibiotic

| darrio2007 a răspuns (pentru cyupaku):

Maseaua are patru radacini. Nu ca a avut patru extractii.

| Irimia_Maricarmen_1961 explică (pentru darrio2007):

Dnu-l Darrio am fc 4 extracții. Nu masea cu 4 radacini!

| darrio2007 a răspuns (pentru Irimia_Maricarmen_1961):

Aha! Ok. Am inteles gresit.