| Thor a întrebat:

Aud un sunet ciudat ascutit pe care cei din jurul meu nu-l aud, am ceva la urechi? Daca da, ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

De ce nu mergi la un control medical? Poate fi tensiune...
Mergi la medic!

7 răspunsuri:
cristian
| cristian a răspuns:

Inseamna ca ti-au implantat deja cipul si tu nici nu stii.

| adr1an0 a răspuns:

Salut! Am avut si eu o astfel de problema si mi-am curatat bine urechile... a fost din cauza unui dop de ceara care mi-a infundat urechea dreapta. Se poate sa fie si din cauza tensiunii, asa cum spune alessa... dar in cazul meu de vina a fost ceara adunata in ureche.

| yasminna a răspuns:

Poate fii vorba de ureche infundata, poate tensiunea sau poate otita. Du-te la medicul de familie sa-ti dea o trimitere la ORL.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate fi si de la o problema neurologica (se numeste tinitus). Mergi intai la ORL-ist, desi eu cred ca problema e mai degraba neurologica. Verifica-ti si tensiunea, asa cum ti-a sugerat Alessa, e o idee foarte buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oameni buni cum sa am probleme cu tensiunea cand sunt in prezenta tv-ului si nici nu ma uit la el sau e inchis sau dat pe mute si se aude la fel
si ceilalti nu il aud!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate si eu aud dar doar in prezenta unui tv

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut asa. din cauza la apa
eu mi-am pus ceva in ureche... picaturi, nu mai stiu ca a fost demult