| Conescu_Radu_1990 a întrebat:

Auziti am o intrebare:Am apendicita voi ce ziceti sa ma operez acum sau sa o mai aman!?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlbaAura a răspuns:

Nu e de amanat. Poate sa perforeze și atunci e grav.Din moment ce medicul ți-a zis ca ai apendicita inseamna ca este inflamata și oricum mai repede sau mai tarziu tot va trebui sa te operezi. Unei apendicite perforate poate sa-i urmeze o peritonita atunci cand nu se intervine la timp.Adica puroi in burta și asta-i foarte grav.
Operația nu e complicata și nu ar trebui sa-ți fie frica.Hai fa-ți curaj și du-te pana nu e prea tarziu.Sanatate multa!

7 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Nu noi trebuie sa iti spunem ce sa faci, medicul care ti-a pus diagnosticul, dupa investigatiile facute sa iti zica daca e sau nu de operat, noi daca iti dam un raspuns gresit si intre timp ti se sparge apendicele si dai in septicemie, nu e de joaca cu asa ceva

| BiuL a răspuns:

Opereaza-te. SI eu am stat o saptamana, si deja am ajuns la faza a doua adica era plina de puroi, daca mai stateam se spargea sad si faceam peritonita.

| trăncănici a răspuns:

Fă cum ţi-a recomandat doctorul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Cum să amâni aşe ceva, care chiar îi grav!
Operează-te, nu mai sta, vrei să dai în complicaţii, nu cred!
Respectă-ţi sănătatea înainte de toate!
Te pup!

| Conescu_Radu_1990 explică:

Si celelalte au fost foarte bune dar acesta ma motivat 100%

| AntonioDumeIoan a răspuns:

Nu amina se pot intampla lucruri mai grave deci fa operatia

| diverse a răspuns:

Opereazate cat mai repede si eu am stat 3 zile pana sa perforat si am mers de urgenta la spital si daca mai stateam in jur la 6-7 ore azi nu mai eram aici durerea nu e chiar asa mare frica e mai mare nu simnti nimic dupa ce te adoarme succes si insanatosire gravnica