| crysty1067 a întrebat:

Auziti nu stiti vreo crema buna care sa dispara cosurile sau altceva si de unde sa iau i at costa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Gabriela2011 a răspuns:

Nidoflor este in jur de 7 lei este bun pentru mai multe... Sa te dai seara si dimineata si dupa ce te speli pe fata( Eu daca aveam vreun cos ma dadeam seara si dim si in scurt timp imi trecea. Dar sa fii sigur ca nu iti mai ies cosuri te dai mereu ) Mai este un gel numit Clerasil in jur de 20 lei tot asa dimineata si sera dar dupa asta trebuie sa te speli pe fata.

5 răspunsuri:
| Gabriela2011 a răspuns:

Am uitat sa mentionez ca amandoua produse se gasesc la farmacie

| Inaemma a răspuns:

Zineryt este chiar bun am folosit si eu si sincer daca urmezi tratamentul este chiar bun mergi in farmacie si intreaba ai sa vezi happy

| acris a răspuns:

Eu stiu de nivea young este buna mi-a recomandat-o si mie cineva incearca-o

| glamorous_1780 a răspuns:

Mibazon- E foarte bun, in jur de 7-10 lei. farmacia veterinara. Incearca sa te documentezi...