Si eu-s de acord. Dar bati unul, si vine sub alta infatisare, cu alt halat, iar trebuie sa te bati cu el.
Ce PRO mai, v-ati lovit la cap?! Toata lumea vrea sa inceteze cu certurile si acum facem ¨RINGUL¨?
Aveti chef de cearta. certati-va in privat.Acolo puteti sa va dati pumni si palme pana va crapa capu.
O idee buna, amuzanta. Dar in loc de denumirea "RINGUL" as opta pentru "LOC DE MAHALA". Sigur o sa fie plina cateogria aceea...
O zi buna!
Daniel.
Sunt de acord! Tare ideea!Sper sa nu ajung pe "RING", sau macar daca ajung sa ma bat cu o fata!
Dar de ce ai postat-o la sanatate? dp ring o sa avem nevoie de ingrijiri medicale?/
pro...hai sa vedem daca o sa se si infienteze!
Cat de tare
Si eu sunt pro, doar nu vreau sa trec pe acolo si sa am nevoie de ajutorul SMURD`ului
Si eu propun ca in prima zi de deschidere a ringului, pe toata perioada zilei adminul sa ne fie adversar la fiecare in parte. Banuiesc ca n-are nimeni de obiectat. Nu zic ca urasc adminul si vreau sa-i sifonez imaginea cu o bataita virtuala, dar cine n-ar vrea sa bata boss-ul?! Eu stiu c-as vrea. Asa din iubire si simpatie, nu alta. GLUMESC!
Parca mai vroia cineva de pe site ceva asemanator...si tin minte ca am zis ca sunt de acord pentru ca... tare as vrea sa-i dau un pumn cuiva
acum. sunt de acord iar!
Atunci inseamna ca ne indepartam de la scopul initial. Desi, pe de o parte te inteleg. Am postat si eu o intrebare legata de niste biserici din Romania si au sarit pe mine tot felul de personaje, mai mult sau mai putin erudite, care m-au acuzat de tot felul de prostii, inclusiv ca vreau sa arat ca stiu sa citesc pe google...
Asa ca am ajuns la concluzia ca sint raspunsuri fara legatura cu intrebarile pe care administratorii nu le selecteaza indeajuns de obiectiv.
Eu
Eu cred ca e la sanatate pentru ca sunt niste probleme mentale pe care le au unii nevroze, pshihoze
P. S. Acest raspuns este un pamflet si trebuie tratat ca atare
Pro!
Dar de cand intrebarea asta este pe plan medical?
Si app:ar trebui sa se fac o categorie Miley Cyrus, ce zici?
Eu sunt pro pentru. ca m-am saturat sa vad ce scandaluri ies din cauza unor intrebari simple
By Dy
Xo~Xo
Nu sunt de acord, ptc in loc sa promovam PACEA noi promovam violenta. Nu-i frumos! PACE!
sunt noua pe TPU dar mi se pare interesant! M-as amuza citindu-le "conversatiile"
AdrianExtreme întreabă: