Pai daca tatal tau ti-a facut asa, numai tata nu se numeste. Cum pana mea, sa ii zici fiului sa fumeze,sa-i bagi "otrava" in gura. Frate,lasa-le ca nu`s bune. Peste cativa ani, vesnica pomenire.
Inca ceva, cred ca la 15 ani nici nu esti dezvoltat, din cauza tigarilor.
Salut! Nu prea cred, dar daca ar fi sa fie adevarat tatal tau e cu adevarat sucit.Parintii mei sunt fumatori inraiti si nu suporta mai mult de un pachet pe zi. Daca fumezi de la 9 ani si cate 5 pachete pe zi, acum trebuia sa respiri prin tuburi si sa mai ai 2 luni de trait.
Buna
8 ANI? Copile spune-mi tu vrei sa mori? Ca-i faci pe plac lui taica-tu? Ala e adult, lasa-l in pace.Tu cel mai bine ar fi sa te duci la un psiholog si sa-i spui despre problema asta si te va ajuta.
Sper ca te-am ajutat
lasate de fumat
!
nu ai citit niciodata acea mini reclama care zice uneori : fumatul poate ucide?
ai grija!
nnu imi vine sa cred ca exista un parinte care isi obliga copilul sa fumeze de mic.
nu il asculta de aceasta data pe tatal tau care cica are grija de tine
Valeu, nu mai fuma ca poti sa mori, eu cand nu ma mai satur de bomboane si ciocolata imi carantan carioca sau pixu, incearca si tu, la mine merge. nu iti mai cumpara tigari daca ai o tigara in casa arunc-o pe geam. si ce tata mai ai! nu te lua dupa el ca ajungi prin spitale!
Tatal tau e imbecil?
Cheama-l in secunda asta langa tine si cauta pe google riscurile fumatului!
Cauta la farmacie pastile pentru a te lasa de fumat si o sa-ti dea. dupa ce le iei pe toate si numai simti sa fumezi, du`te si fa`ti un control la plamani.fa`ti analizele, sa nu cumva sa ai o boala, ceva
Ce tata ar face asa ceva?.in fine. sper ca te-am ajutat.ai grija de tine.
D scapat cam greu... daca fumezi 5 pachete... c tata ai trebuie sa ai vointa.dar la 15 ani cand unul din parinti este de acord e ffff greu
anonim_4396 întreabă: