anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveam 8-9 ani cand tata mi-a pus tigarea in gura.de atunci m-a obligat sa fumez! mama nu a fost si nu este de acord atunci era sa moara ai mei mereu se cearta pe tema asta tata zice ca asa este bine trebuie sa fiu invatat de mic cu fumatul. ce sa fac am ajuns dependent nu mai scap de acest viciu acum la 15 ani am ajuns sa fumez vreo 5 pachete de tigari pe zi deja nu mai rezist tot timpu asta am zis sa-i fac pe plac lu taicamiu ca cica asa e bine va rog ajutati-ma cum sa fac sa scap?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Pai daca tatal tau ti-a facut asa, numai tata nu se numeste. Cum pana mea, sa ii zici fiului sa fumeze,sa-i bagi "otrava" in gura. Frate,lasa-le ca nu`s bune. Peste cativa ani, vesnica pomenire.

Inca ceva, cred ca la 15 ani nici nu esti dezvoltat, din cauza tigarilor.

| Rockart a răspuns:

Salut! Nu prea cred, dar daca ar fi sa fie adevarat tatal tau e cu adevarat sucit.Parintii mei sunt fumatori inraiti si nu suporta mai mult de un pachet pe zi. Daca fumezi de la 9 ani si cate 5 pachete pe zi, acum trebuia sa respiri prin tuburi si sa mai ai 2 luni de trait.

| Rockart a răspuns:

"Necunoscuti care imi vreti raul" laughing.N-ai mai mult de 10 ani.

| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna
8 ANI? Copile spune-mi tu vrei sa mori? Ca-i faci pe plac lui taica-tu? Ala e adult, lasa-l in pace.Tu cel mai bine ar fi sa te duci la un psiholog si sa-i spui despre problema asta si te va ajuta.

Sper ca te-am ajutat happy

| Simpluuu a răspuns:

lasate de fumat
!
nu ai citit niciodata acea mini reclama care zice uneori : fumatul poate ucide?
ai grija!
nnu imi vine sa cred ca exista un parinte care isi obliga copilul sa fumeze de mic.

nu il asculta de aceasta data pe tatal tau care cica are grija de tine

| elysya a răspuns:

Valeu, nu mai fuma ca poti sa mori, eu cand nu ma mai satur de bomboane si ciocolata imi carantan carioca sau pixu, incearca si tu, la mine merge. nu iti mai cumpara tigari daca ai o tigara in casa arunc-o pe geam. si ce tata mai ai! nu te lua dupa el ca ajungi prin spitale!

| GeorgiavonPutzifer a răspuns:

Tatal tau e imbecil?
Cheama-l in secunda asta langa tine si cauta pe google riscurile fumatului!

| GeorgiavonPutzifer a răspuns:

...sigur nu faci misto?happy

| Florii_2470 a răspuns:

Cauta la farmacie pastile pentru a te lasa de fumat si o sa-ti dea. dupa ce le iei pe toate si numai simti sa fumezi, du`te si fa`ti un control la plamani.fa`ti analizele, sa nu cumva sa ai o boala, ceva straight face
Ce tata ar face asa ceva?straight face.in fine. sper ca te-am ajutat.ai grija de tine.

| iuliandamian a răspuns:

Vrei sa te credem?

| iuliandamian a răspuns:

5 pachete laughing

| addyna a răspuns:

D scapat cam greu... daca fumezi 5 pachete... c tata ai trebuie sa ai vointa.dar la 15 ani cand unul din parinti este de acord e ffff greu