| Madalin_Matey_1996 a întrebat:

Aveam un micuț " monstru" și îmi era frica sa nu-mi treacă. Am citit într-o revistă că usturoiul este cel mai bun remediu natural pentru acnee, și în locurile în care am mai avut iritații, am folosit. Dimineață când m-am trezit eram arsa pe fata în zonele în care am pus. Știu că am făcut o prostie și că am pielea sensibila. Dar cum mă pot trata? Și cam cat timp durează? In 5 zile am un eveniment important

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Usturoiul nu se pune niciodata pe piele, indiferent daca este sensibila sau nu, da arsuri serioase. Nu este remediu pentru acnee, ci face foarte foarte rau.
Dezinfecteaza bine arsurile cu rivanol si unge-te un un unguent cicatrizant. NU o sa treaca in 5 zile, esti norocoasa daca nu ramai cu semne permanente, depinde cat de mult ai stat cu el pe fata