| AnneM123 a întrebat:

Aveti idee ce se poate intampla daca intretii relatii intime cu un om care nu te atrage? ( nevoie umana) Iti poate aparea un dezechilibru, o vaginita? E vorba de un miros de urina care stiu ca se poate face de la tampoane etc, dar sunt curioasa daca corpul reactioneaza si la situatia prezentata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
19 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce vrei sa spui prin "nevoie umana"?
Ca eu nu am intalnit sa faci sex de "nevoie umana"...
Ori faci sex de drag si placere cu barbatul iubit, ori faci prostitutie pentru cei care te platesc (daca esti desteapta), si mai este o situatie speciala cand faci sex pe gratis, dar asta este pentru femeile disperate sau proaste, ca se daruiesc oricui le cere sex.

Cat despre bolile cu transmitere sexuala, acelea se iau prin toate tipurile de sex: oral, vaginal si annal, asadar sexul este recomandat sa se faca numai cu prezervativ, pentru a te proteja de BTS.

| AnneM123 explică (pentru Violleta2022):

Este fostul iubit care nu ma mai atrage, nu ce spui tu acolo!

| Violleta2022 a răspuns (pentru AnneM123):

Pai tot aia este, ca te daruiesti de fraiera unuia pentru care nu mai simti nimic, doar continui sa-i satisfaci madularul din pantaloni.

| AnneM123 explică (pentru Violleta2022):

El ma iubestelaughing eu nu mai simt, despre asta era vorba

| darrio2007 a răspuns (pentru AnneM123):

Nu te atrage fostul iubit dar te atrage sexul cu el.
Amuzant!
Poti lua ce spui tu de la oricine, indiferent de atractie.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poti lua o boala, face o infectie nu apar probleme ca nu te-a atras partenerul.

| AnneM123 explică (pentru suntserios):

Daca mi-a facut doar el oral, se poate lua? eu nu am facut

| gabicoo a răspuns:

Da. Se perturbă circulația pe șoseaua de centură.

| AnneM123 explică (pentru gabicoo):

Vai de capul tau

| darrio2007 a răspuns (pentru AnneM123):

Esti jalnică.
Te bazezi doar pe sex, nimic mai mult.

| ioana748 a răspuns:

Bea o jumatate lingurita de bicarbonat cu jumatate de cana apa, o data pe zi, dpoa saptamani. Nu bea bauturi acidulate, capucino, energizante exclus si fara condimente.
Apa si ceaiuri cat mai multe.
Sanatate,

| wildthing a răspuns:

Eu nu inteleg cum functioneaza nevoia asta umana la tine. Daca nu te atrage cineva, nu simti "nevoia umana" de a face sex cu acea persoana.
Pe de alta parte, eu nu am auzit niciodata de vreun dezechilibru de genul celui prezentat de tine, din cauza sexului cu cineva care nu te atrage. Daca ar fi asa, ar fi lumea plina de femei cu astfel de probleme, la cat de multe sunt cele care se implica in relatii doar din interes.
Daca nu cumva ai luat vreo bts, pentru a diminua acel miros de urina, incearca sa bei si tu mai multa apa...si fa dusuri mai des, pentru ca e vara.

| AnneM123 explică (pentru wildthing):

Fac dus zilnic, cu gel intim special, dorm si fara lenjerie, deci nu e vorba de igiena

| wildthing a răspuns (pentru AnneM123):

Bea apa mai multa... mirosul de urina este mai puternic atunci cand nu te hidratezi indeajuns de mult.

| Miruna333 a răspuns:

Corpul reactioneaza intr-o oarecare masura cand omul nu este potrivit pentru tine. Asta nu inseamna ca se va intampla la toti. Sunt atatea atatea povesti, infectii urinare si asmd. Asta nu inseamna ca acel miros vine de acolo, dar nu e nici imposibil.

| Miruna333 a răspuns:

Violleta2022 Nu o mai face pe sfanta si pe nestiutoarea in privinta sexului. Acel moment cand faci sex pentru a iti satisface nevoile fiziologice, si da, faci de drag si de placere cu un om care te atrage, normal, nu cu oricine. Daca faci sex de placere fara sa iubesti pe cineva, nu e pe,, gratis'' daca nu te prostituezi. Minte super incuiata.

| Mindfulness a răspuns:

Nu te vei îndrăgosti de el niciodată. Pari a fi constrânsă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se întâmplă nimic.

| Maraa345 a răspuns:

Era sa zic eu ceva indecent, pofta vine mancand.