Circula pe net o scrisoare in lant despre necesitatea de a bea mai multa apa zilnic.
Eu beau cam 9 pahare pe zi de apa de cele mai multe ori mai duc doar de doua ori intr-o zi
Nu am deloc probleme cu digestia ba chiar am o digestie foarte buna.Beau aproximativ 2 litri pe zi, uneori 1, 5 litri.Merg des la toaleta deoarece beau multa apa, suc, ceai.
Nu am probleme cu digestia asa cred
pai tu crezi ca tin cont cat de des merg la WC?
beau multe lichide, apa doar vreo 3-4 pahare, in rest beau suc, ceai etc.
Mda. Am avut mai demult probleme cu digestia, dar au trecut, cel putin partial.
Beau cam 12 pahare de ceai pe zi, e bun daca ai acnee. Crede-ma, nu am numarat de cate ori ma duc la baie
Cateva din intrebarile tale arata ca ai o problema cu urinatul. S-ar putea sa fie ceva in neregula cu rinichii sau e pe baza de stres. Ar trebui sa mergi urgent la medic ca se pare ca problema este si stresanta si destul de grava.
Nu prea am probleme cu digestia, uneori ma confrunt cu constipatia (daca nu fac suficient efort fizic).
Beau intre 3 si 5 litri pe zi (in functie de anotimp, de efortul depus, de cata sare mananc si de cate ore sunt treaza).
Urinez cam la fiecare 4 ore, dar pot sa ma abtin foarte mult (uneori inca 4 ore din momentul in care simt nevoia de a urina).
anonim_4396 întreabă:
Gabytza555 întreabă: