| FLAViЯ a întrebat:

Aveti probleme cu digestia? Ce cantitate de apa beti pe zi? De kite ori pe zi mergeti la wc cu urina si l interval de cit timp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Circula pe net o scrisoare in lant despre necesitatea de a bea mai multa apa zilnic.

| Giuly_3112 a răspuns:

Eu beau cam 9 pahare pe zi de apa de cele mai multe ori mai duc doar de doua ori intr-o zi

| AvalohAlyn a răspuns:

Nu am deloc probleme cu digestia ba chiar am o digestie foarte buna.Beau aproximativ 2 litri pe zi, uneori 1, 5 litri.Merg des la toaleta deoarece beau multa apa, suc, ceai.

| Frrramboise a răspuns:

Nu am probleme cu digestia big grin asa cred
pai tu crezi ca tin cont cat de des merg la WC?
beau multe lichide, apa doar vreo 3-4 pahare, in rest beau suc, ceai etc.big grin

| ZeroBarat1 a răspuns:

2. 5-3 l, de cate ori este nevoie mergem laughing

| pedaladeacceleratie a răspuns:

Mda. Am avut mai demult probleme cu digestia, dar au trecut, cel putin partial.
Beau cam 12 pahare de ceai pe zi, e bun daca ai acnee. Crede-ma, nu am numarat de cate ori ma duc la baiehappy

| anad a răspuns:

Cateva din intrebarile tale arata ca ai o problema cu urinatul. S-ar putea sa fie ceva in neregula cu rinichii sau e pe baza de stres. Ar trebui sa mergi urgent la medic ca se pare ca problema este si stresanta si destul de grava.

| Zâmbărici a răspuns:

Dar nu vrei sa stii cantitatea urinei melethinking
Ce intrebare e asta?
oh go on

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu prea am probleme cu digestia, uneori ma confrunt cu constipatia (daca nu fac suficient efort fizic).
Beau intre 3 si 5 litri pe zi (in functie de anotimp, de efortul depus, de cata sare mananc si de cate ore sunt treaza).
Urinez cam la fiecare 4 ore, dar pot sa ma abtin foarte mult (uneori inca 4 ore din momentul in care simt nevoia de a urina).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2.5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu incerc sa beau 2. 5l pe zi... iar la baie ma duc f des...intr-o ora ma duc de vreo 2 ori.