Sotul meu a fost la fel... am incercat si noi Nizoral, nu zic ca nu a atenuat un pic insa tot se vedea... am incercat tot ce se putea... pana ce un prieten care lucreaza la o firma ce vinde medicamente ne-a zis sa incercat samponul de la Vichi... este un sampon pentru matreata care l=a scapat pe sotul de matreata ...rezultatele se vad imediat... incearca si tu
Eu folosesc Head&Shoulders sau Alpecin C1 si nu am probleme cu matreata. Din cate stiu, nu e indicat sa schimbi samponul des, dar parerile sunt impartite.
Aici ai idei si sfaturi din exeperienta membrilor TPU, citeste-le cu incredere - parerea mea personala este cu asa-numitul fost sapun de casa (de rufe) http://www.tpu.ro/cauta/?keyword=matreata&submit_search=
Uite incearca chestia asta facuta in casa, am auzit ca ajuta: http://floridecires7.blogspot.com/......reata.html
Selegel de la Ducray/din Farmacie, ai incercat?
Mie mi-au fost eficiente acestea: Selegel si Nizoral.
Matreata o faci si de la apa cu clor!
Ideal ar fi sa te limpezesti pe par, cu apa curata de izvor, apa cu clor face matreata, pe langa alti factori...
Daca ai varsta intre 17-25 de ani atunci e mai dificil pentru ca esti in perioada pubertatii. daca poti sa consulti un dermatolog care sa te tina sub observatie si sa iti schimbe tratamentul periodic, ar fi super. insa cel mai bine este sa nu consumi ciocolata, dulciuri, cacao, zahar (si mai sunt altele care stimuleaza sebumul pielii), si este recomandat sa te speli la doua zile (sau chiar zilnic), iar la o spalare sa te sa samponezi si sa te clatesti de 2 ori minim (vezi rezultatele). de obicei asa se rezolva la pubertate. succes
INCEARCA SI SPALATE O PERIOADA CU SAPUN DE CASA SI LIMPEZESTETE CU OTET CU APA SI VEZI REZULTATELE
...eu nu folosesc sampoane de nici un fel, ...nu ca nu-mi permit!,... dar folosesc sapun de casa, o limpezesc cu lotiune de dus, ...si nici nu stiu cum arata matreata, ...este cazul meu, dar incercarea moarte nu are, ...conduce la experienta,...
Incearca sa inlocuiesti samponul cu galbenus de ou si sa te clatesti cu apa in are ai stors lamaie sau ai adaugat otet