Cam faci multe greseli de ortografie pentru un doctor cum te dai ca esti. Impostor?
Ieri mi-a aparut o dunga verticala pe pectoralul drept, cred ca este o vergetura. ce sa fac sa stopez aparitia acestora? Ma gandeam sa merg la solar sa ma bronzez poate nu se mai cunoaste...
App momentan fac un ciclu cu stero deca, testosteron si danabol de 6 saptamani, am luat 9 kg pana acum. nu imi permit sa ma opresc tocmai acum cand mai am putin...
Da, nu e chiar o boala, am fost si la medici foarte buni din Bucuresti, mi-au facut tot felul de teste, mi-au luat sange, tot tot tot si medicii au spus ca nu am nici o boala si s-ar putea sa fie din crestere.
Am 16 ani si am degetele mici de la membrele superioare cam indoite, si daca incerc sa imi indrept degetele nu pot, de parca m-ar tine tendonul de la degetele cele mici.
Nu sti uce sa fac, mi-e frica sa nu se transmita si la celelalte degete.
SpaNu88 : Eu iti recomand o crema pentru vergeturi si cicatrici.
O gasesti pe internet, aici (http://www.tratament-vergeturi.ro/) sau in farmacie. Se numeste ScarGel si se aplica foarte usor pe vergeturi sau cicatrici. Incearca timp de 1 saptamana,daca nu iti trece,mergi la medicul de familie sa se uite,si sa-ti recomande ceva mai potrivit pentru ce ai.
crynys : Tin sa va spun ca nu eu am scris aceasta intrebare, ci baiatul meu, de numai 13 ani.
kogi1983 : Da sunt medic generalist, dar sunt specializat si in neurologie.
Sh0ck : Am sa ma gandesc, ca am mai avut un copil de genul acesta cu varsta de 14 ani. O sa rasfoiesc fisa medicala a baiatului si o sa-ti recomand la ce doctor sa mergi si eventual ce sa faci.