Ori"mananci creta cand te duci in clasa(dar sa nu te vada colegi" si o sa faci febra si o sa iti fie rau...sau te prefaci de acasa ca tie rau
sau ai zici lui profa anumita ca n-ai inteles...
vezi tu p acolo :*:*:*:*
Pai ori zici ca ti sa facut rau si pleci acasa! ori chiulesti? e cam acelasi lucru ) sau te rogi de parinti sa ramai acasa
Multeee si nenumarate printre care :
- te-ai dus la controlul medical, dentist, psiholog
- te-a durut maseaua, capul, stomacul, ti-a venit menstruatia ( daca esti fata), ti-ai scrantit piciorul cu 5 minute inainte de ora, vezi tu cativa colegi - martori
- o matusa, unchi, frate, verisor drag tie s-a imbolnavit ( eu am folosit bunicul, a murit de mult, odihneasca-se in pace, ca sa nu cobesc )
- te-a chemat directorul, te pregatesti la olimpiada cu tare cu profesorul cu tare
- ai campionat de handbal, baschet, fotbal
Trebuie sa ai imaginatie... pe mine nu m-a invatat nimeni cum sa chiulesc
Nu cel mai bine e sa chiulesti dela ora aia. eu asa fac cand nu ivat o lectye (fac asta de semestrul trecut cand am luat 4 la fizica ca deranjam ora si mi-e pus o intrebare si nu am styut-o cui ii pasa oricum ala de fizica e bou toata lumea chiuleste la el acum spers afie folositor raspunsul pa
Mda... sa scos pe piata o noua metoda de a scapa de scoala.se numeste chiul daca nu ai auzit pana acum grija numa sa nu dai in dependenta.
Lauralauratrusca întreabă: