| GabrielaTrandafir a întrebat:

Azi am ametit, parca vedeam negru in ochi si mâna mea dreapta se misca involuntar. Ce e cu mine? Pare ca se intampla ceva anormal cu corpul meu

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

O fi scazut glicemia nu ai mincat si ai facut efort? Ce varsta ai?

| corbulalbrosu a răspuns:

Ar putea fi vorba de o stare de anemie accentuata. Daca aceasta stare descrisa de tine, va reapare in zilele viitoare va trebui sa te prezinti neaparat la medicul de familie pentru a fi consultata in mod profesional. Multa sanatate!

| Floridori a răspuns:

Ar fi util daca ai putea sa precizezi ce fel de miscari involuntare face bratul tau mai exact si daca exista spasme musculare la nivelul acestuia.In plus, este important daca iei anumite medicamente.

| Marius22222222222 a răspuns:

Cadere de calciu

| NotNamed a răspuns:

E de la vaccin. Incepe sa faca Bill Gates teste pe cip.

| tzionut a răspuns:

Lipsa de fier...

| Rihanna20B a răspuns:

E o lipsa de calciu. Îți recomand să mergi la doctorul de familie și să îi spui de aceste amețeli. Și eu am probleme cu calciul. Se datorează stresului și că nu bei lichide. Alt motiv poate fi ingometarea(dacă ți dietă).

| Alexutzu27 a răspuns:

Anemice glicemie scăzute lipsa odihnei...